Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Keitetyt broilerin koipireidet grillissä

1 h 10 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 35 min

Keitetyt broilerin koipireidet kypsennetään ensin kanaliemessä ja grillataan sitten mausteisen colakastikkeen kera. Mehevät koipireidet maistuvat täydelliseltä raikkaan salaatin kera!

Reseptin ainekset
4 annosta
1200 g
broilerin koipi-reisiä
10 dl
kanalientä
2 kpl
laakerinlehteä
1/2 kpl
tuoretta chiliä
Grillauskastike
1 kpl
sipulia
1 rkl
rypsiöljyä
70 g
tomaattipyreetä
1 1/2 dl
virvoitusjuomaa (colaa)
1 rkl
punaviinietikkaa
50 g
mausteseosta (Grilli-tuorekastikeaineksia, Oolannin)

Valmista keitetyt broilerin koipireidet grillissä näin:

Lado broilerit tiukasti uunivuokaan. Kaada päälle kuuma kanaliemi. Lisää joukkoon laakerinlehdet ja halkaistu, puhdistettu chilipalko. Kypsennä 200-asteissa uunissa 20 minuuttia.

Ota vuoka ulos ja jätä koivet jäähtymään liemeen vartiksi. Voit grillata koipireidet saman tien tai siirtää ne kylmään ja grillata esim. seuraavana päivänä.

Silppua sipuli ja kuullota se kattilassa öljytilkassa. Sekoita joukkoon tomaattipyree. Mittaa cola ja etikka kattilaan ja kuumenna seos kiehuvaksi. Sekoita joukkoon kastikeainekset, kiehauta mutta älä keitä. Tarkista maku ja lisää halutessasi suolaa.

Grillaa keitetyt broilerit kuumiksi ja rapeiksi. Sivele lopuksi molemmille puolille reilusti maustekastiketta.

Tarjoa keitetyt ja grillatut broilerin koipireidet esimerkiksi appelsiini-fenkolisalaatin kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt