


Puuropannari – ylijääneestä kaurapuurosta taipuu helposti täyttävä lounas
45 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 40 min
Puuropannari tyydyttää suuremmankin nälän. Pannariin uppoavat aamupuuron jämien lisäksi vaikka leikkeleet ja parasta ennen -päiväyksen ohittaneet maitotuotteet. Nappaa helppo resepti talteen!
Reseptin ainekset
20 palaa
5 dl
kylmää kaurapuuroa
100 g
tuorejuustoa (esim. ruohosipuli tai maustamaton)
4
munaa
150 g
leikkelettä (esim. palvikinkkua tai meetvurstia)
5 dl
maitoa tai kermamaitoa
2 dl
vehnäjauhoja
½ tl
suolaa
Lisäksi
voita vuokaan
Puuropannari – ohje:
- Sekoita tuorejuusto ja munat puuron joukkoon. Leikkaa leikkele suikaleiksi. Lisää loput aineet ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Paista 225-asteisessa uunissa 30–40 minuuttia tai kunnes pannarin pinta on kauniin ruskea.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat