Kotivinkki

Puuropannari – ylijääneestä kaurapuurosta taipuu helposti täyttävä lounas

45 min
{
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
40 min
Puuropannari tyydyttää suuremmankin nälän. Pannariin uppoavat aamupuuron jämien lisäksi vaikka leikkeleet ja parasta ennen -päiväyksen ohittaneet maitotuotteet. Nappaa helppo resepti talteen!
4
0
Julkaistu: 4.9.2022


Reseptin ainekset (20 palaa)

  • 5 dlkylmää kaurapuuroa
  • 100 gtuorejuustoa (esim. ruohosipuli tai maustamaton)
  • 4munaa
  • 150 gleikkelettä (esim. palvikinkkua tai meetvurstia)
  • 5 dlmaitoa tai kermamaitoa
  • 2 dlvehnäjauhoja
  • ½ tlsuolaa

Lisäksi

  • voita vuokaan
Tulosta

Puuropannari – ohje:

  1. Sekoita tuorejuusto ja munat puuron joukkoon. Leikkaa leikkele suikaleiksi. Lisää loput aineet ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  2. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Paista 225-asteisessa uunissa 30–40 minuuttia tai kunnes pannarin pinta on kauniin ruskea.
MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Uusia ideoita kokkailuun! Tilaa inspiroivat ruokakirjat Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »