Kotivinkki

Katkarapupasta, johon rakastut! Simppeli pasta koukuttaa valkosipulin, voin ja lempeästi kypsennettyjen tomaattien aromeilla

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Katkarapupasta viettelee vivahteikkaalla maullaan. Helpossa reseptissä ainekset vain paistetaan pannulla kevyesti, pasta keitetään ja ainekset sekoitetaan. Valkosipulin ja chilin maustama voi-öljyseos koukuttaa!
3.7
0
Julkaistu: 28.4.2021


Ainekset (4 annosta)

  • 2valkosipulinkynttä
  • 2pihvitomaattia
  • 1 rskirsikkatomaatteja
  • 2 rkloliiviöljyä
  • ½–1tlchilihiutaleita
  • 1 tlsormisuolaa
  • ¼ tlmustapippuria
  • 3 rklvoita
  • 2 pssisoja, kuorittuja katkarapuja (à 180 g)
  • 1 dlraastettua parmesaania
  • 5 dlrucolaa

Lisäksi

  • 400 gpastaa
Tulosta

Katkarapupasta valmistuu näin:

  1. Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
  2. Hienonna valkosipulinkynnet. Leikkaa pihvitomaatit paksuiksi viipaleiksi ja puolita kirsikkatomaatit. Kuumenna öljy pannulla. Lisää valkosipuli, chilihiutaleet ja tomaattiviipaleet pannulle ja paista pari minuuttia kerran viipaleita kääntäen. Mausta tomaattiviipaleet suolalla ja pippurilla. Nosta tomaattiviipaleet pois pannulta.
  3. Lisää voi ja sulatetut sekä hyvin valutetut katkaravut pannulle. Kuumenna nopeasti ja siirrä sen jälkeen pannu syrjään liedeltä.
  4. Yhdistä keitetty pasta, tomaattiviipaleet, katkaravut, parmesaani ja rucola. Tarjoa katkarapupasta heti.

Vinkki!

Kuumenna kypsät, kuoritut pakaste­katkaravut nopeasti, jotta ne eivät sitkisty ja menetä mehukkuuttaan.

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Keittokirja jokaiselle pastaa rakastavalle! Osta Saku Tuomisen huippusuosittu Aglio & Olio Meillä kotona -kaupoista

SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »