


Katkarapupasta, johon rakastut! Simppeli pasta koukuttaa valkosipulin, voin ja lempeästi kypsennettyjen tomaattien aromeilla
20 min
Katkarapupasta viettelee vivahteikkaalla maullaan. Helpossa reseptissä ainekset vain paistetaan pannulla kevyesti, pasta keitetään ja ainekset sekoitetaan. Valkosipulin ja chilin maustama voi-öljyseos koukuttaa!
Reseptin ainekset
4 annosta
2
valkosipulinkynttä
2
pihvitomaattia
1 rs
kirsikkatomaatteja
2 rkl
oliiviöljyä
½–1tl
chilihiutaleita
1 tl
sormisuolaa
¼ tl
mustapippuria
3 rkl
voita
2 pss
isoja, kuorittuja katkarapuja (à 180 g)
1 dl
raastettua parmesaania
5 dl
rucolaa
Lisäksi
400 g
pastaa
Katkarapupasta valmistuu näin:
- Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
- Hienonna valkosipulinkynnet. Leikkaa pihvitomaatit paksuiksi viipaleiksi ja puolita kirsikkatomaatit. Kuumenna öljy pannulla. Lisää valkosipuli, chilihiutaleet ja tomaattiviipaleet pannulle ja paista pari minuuttia kerran viipaleita kääntäen. Mausta tomaattiviipaleet suolalla ja pippurilla. Nosta tomaattiviipaleet pois pannulta.
- Lisää voi ja sulatetut sekä hyvin valutetut katkaravut pannulle. Kuumenna nopeasti ja siirrä sen jälkeen pannu syrjään liedeltä.
- Yhdistä keitetty pasta, tomaattiviipaleet, katkaravut, parmesaani ja rucola. Tarjoa katkarapupasta heti.
Vinkki!
Kuumenna kypsät, kuoritut pakastekatkaravut nopeasti, jotta ne eivät sitkisty ja menetä mehukkuuttaan.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat