Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Katkarapu-pastasalaatti

15 min
28.5.2012
Reseptin ainekset
4 annosta
2 dl
täysjyväpastaa
2 kpl
omenaa
200 g
kurkkua
50 g
kevätsipulia
350 g
katkarapuja (pakaste)
1/2 dl
tuoretta korianteria
Kastike
200 g
kermaviiliä (rasvaa 6 %, vähälaktoosinen)
1/2 dl
tuoretta korianteria (hienonnettuna)
1 rkl
sitruunamehua
1 tl
hunajaa
1/2 tl
currya
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään isossa kulhossa. Sekoita joukkoon keitetty kylmä pasta. Voit halutessasi jättää pastan maustumaan kastikkeeseen vaikka seuraavaan päivään.

Kuutioi (kuoritut) omenat ja kurkku. Hienonna kevätsipulit. Sulata ja valuta katkaravut.

Lisää ainekset pastaseokseen ja kääntele varovasti sekaisin.

Kumoa katkarapu-pastasalaatti tarjoiluastiaan. Koristele katkarapusalaatti korianterinlehdillä ja kevätsipulilla.

  • Jos kevätsipulia tai korianteria jää yli, käytä loput seuraavan päivän falafelpihvien tai jogurttikastikkeen mausteeksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt