Reseptin ainekset
4 annosta
2 dl
täysjyväpastaa
2 kpl
omenaa
200 g
kurkkua
50 g
kevätsipulia
350 g
katkarapuja (pakaste)
1/2 dl
tuoretta korianteria
Kastike
200 g
kermaviiliä (rasvaa 6 %, vähälaktoosinen)
1/2 dl
tuoretta korianteria (hienonnettuna)
1 rkl
sitruunamehua
1 tl
hunajaa
1/2 tl
currya
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään isossa kulhossa. Sekoita joukkoon keitetty kylmä pasta. Voit halutessasi jättää pastan maustumaan kastikkeeseen vaikka seuraavaan päivään.
Kuutioi (kuoritut) omenat ja kurkku. Hienonna kevätsipulit. Sulata ja valuta katkaravut.
Lisää ainekset pastaseokseen ja kääntele varovasti sekaisin.
Kumoa katkarapu-pastasalaatti tarjoiluastiaan. Koristele katkarapusalaatti korianterinlehdillä ja kevätsipulilla.
- Jos kevätsipulia tai korianteria jää yli, käytä loput seuraavan päivän falafelpihvien tai jogurttikastikkeen mausteeksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat