Teksti
Kuvat
Julkaistu: 28.5.2012

Katkarapu-pastasalaatti
Ainekset (4 annosta)
- 2 dltäysjyväpastaa
- 2 kplomenaa
- 200 gkurkkua
- 50 gkevätsipulia
- 350 gkatkarapuja (pakaste)
- 1/2 dltuoretta korianteria
Kastike
- 200 gkermaviiliä (rasvaa 6 %, vähälaktoosinen)
- 1/2 dltuoretta korianteria (hienonnettuna)
- 1 rklsitruunamehua
- 1 tlhunajaa
- 1/2 tlcurrya
- 1/2 tlsuolaa
- 1/4 tlmustapippuria
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään isossa kulhossa. Sekoita joukkoon keitetty kylmä pasta. Voit halutessasi jättää pastan maustumaan kastikkeeseen vaikka seuraavaan päivään.
Kuutioi (kuoritut) omenat ja kurkku. Hienonna kevätsipulit. Sulata ja valuta katkaravut.
Lisää ainekset pastaseokseen ja kääntele varovasti sekaisin.
Kumoa katkarapu-pastasalaatti tarjoiluastiaan. Koristele katkarapusalaatti korianterinlehdillä ja kevätsipulilla.
- Jos kevätsipulia tai korianteria jää yli, käytä loput seuraavan päivän falafelpihvien tai jogurttikastikkeen mausteeksi.
MITÄ PIDIT?
3.78