Kotivinkki

Katkarapu-avokadosalaatti

55 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
30 min
Katkarapu-avokadosalaatti maustetaan tuoreella korianterilla, chilillä ja limellä. Salaatin voi tarjota myös alkuruokana pienistä annoskupeista.
5
0
Julkaistu: 19.2.2015


Ainekset (10 annosta)

  • 2avokadoa
  • 200 gkatkarapuja
  • ½punainen chili
  • ½ dlkorianteria hienonnettuna
  • 2 rkllimetinmehua
  • 1 dlranskankermaa
  • ¼ tlsuolaa
  • ¼ tlmustapippuria
Tulosta

Katkarapu-avokadosalaatti

 

Valmistusohje

1. Kuori ja kuutioi avokadot pieniksi paloiksi. Sulata ja valuta katkaravut. Poista chilistä siemenet ja siemenkiinnikkeet. Kuutioi chili pieniksi paloiksi. 2. Yhdistä avokadot, katkaravut, chilit ja korianteri. Purista päälle limetinmehu ja kääntele varovasti sekaisin. Anna tekeytyä noin puoli tuntia. 3. Mausta ranskankerma suolalla ja pippurilla. Täytä annoskupit salaatilla ja lusikoi nokare ranskankermaa salaatin päälle. Rouhaise päälle mustapippuria. Säilytä kupit jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.  

MITÄ PIDIT?
5
Kommentoi »