


Katkarapu-avokadosalaatti
55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 30 min
Katkarapu-avokadosalaatti maustetaan tuoreella korianterilla, chilillä ja limellä. Salaatin voi tarjota myös alkuruokana pienistä annoskupeista.
Reseptin ainekset
10 annosta
2
avokadoa
200 g
katkarapuja
½
punainen chili
½ dl
korianteria hienonnettuna
2 rkl
limetinmehua
1 dl
ranskankermaa
¼ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
Katkarapu-avokadosalaatti
Valmistusohje
1. Kuori ja kuutioi avokadot pieniksi paloiksi. Sulata ja valuta katkaravut. Poista chilistä siemenet ja siemenkiinnikkeet. Kuutioi chili pieniksi paloiksi. 2. Yhdistä avokadot, katkaravut, chilit ja korianteri. Purista päälle limetinmehu ja kääntele varovasti sekaisin. Anna tekeytyä noin puoli tuntia. 3. Mausta ranskankerma suolalla ja pippurilla. Täytä annoskupit salaatilla ja lusikoi nokare ranskankermaa salaatin päälle. Rouhaise päälle mustapippuria. Säilytä kupit jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat