Maku

Katajanmarjoilla maustettu poronkäristys

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
GL
MU
3.9
0
Julkaistu: 21.4.2008


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 3 rklvoita
  • 500 gporonkäristyslihaa
  • 1 tlsuolaa
  • 2 tlkatajanmarjoja (kokonaisia)
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 2 dlvettä

Lisäksi

  • 400 gperunasoseaineksia (pakaste)
  • 2 dlpuolukkasurvosta
  • 75 gsuolakurkkua
Tulosta

Sulata voi padassa tai kannellisessa paistokasarissa ja ruskista lihat kahdessa erässä.

Kumoa kaikki lihat takaisin pataan, mausta suolalla, rouhituilla katajanmarjoilla ja pippurilla. Lisää vesi ja anna hautua muusin valmistumisen ajan. Tarkkaile nesteen määrää ja lisää vettä tarvittaessa, lihat eivät saa kuivua.

Valmista perunamuusi pussin ohjeen mukaan ja tarjoile poronkäristyksen, puolukkasurvoksen ja suolakurkun kanssa.

Kommentoi »