Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Katajanmarjoilla maustettu poronkäristys

20 min
21.4.2008
Reseptin ainekset
4 annosta
3 rkl
voita
500 g
poronkäristyslihaa
1 tl
suolaa
2 tl
katajanmarjoja (kokonaisia)
1/2 tl
mustapippuria
2 dl
vettä
Lisäksi
400 g
perunasoseaineksia (pakaste)
2 dl
puolukkasurvosta
75 g
suolakurkkua

Katajanmarjoilla maustettu poronkäristys – ohje:

  1. Sulata voi padassa tai kannellisessa paistokasarissa ja ruskista lihat kahdessa erässä.
  2. Kumoa kaikki lihat takaisin pataan, mausta suolalla, rouhituilla katajanmarjoilla ja pippurilla. Lisää vesi ja anna hautua muusin valmistumisen ajan. Tarkkaile nesteen määrää ja lisää vettä tarvittaessa, lihat eivät saa kuivua.
  3. Valmista perunamuusi pussin ohjeen mukaan ja tarjoile poronkäristyksen, puolukkasurvoksen ja suolakurkun kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt