Katajanmarjoilla maustettu poronkäristys

20 min
4
0

Katajanmarjoilla maustettu poronkäristys

GL
MU
0
4
Teksti Elisa Johansson
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 3 rklvoita
  • 500 gporonkäristyslihaa
  • 1 tlsuolaa
  • 2 tlkatajanmarjoja (kokonaisia)
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 2 dlvettä

Lisäksi

  • 400 gperunasoseaineksia (pakaste)
  • 2 dlpuolukkasurvosta
  • 75 gsuolakurkkua

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Sulata voi padassa tai kannellisessa paistokasarissa ja ruskista lihat kahdessa erässä.

Kumoa kaikki lihat takaisin pataan, mausta suolalla, rouhituilla katajanmarjoilla ja pippurilla. Lisää vesi ja anna hautua muusin valmistumisen ajan. Tarkkaile nesteen määrää ja lisää vettä tarvittaessa, lihat eivät saa kuivua.

Valmista perunamuusi pussin ohjeen mukaan ja tarjoile poronkäristyksen, puolukkasurvoksen ja suolakurkun kanssa.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä