


Katajanmarjoilla maustettu poronkäristys
20 min
Reseptin ainekset
4 annosta
3 rkl
voita
500 g
poronkäristyslihaa
1 tl
suolaa
2 tl
katajanmarjoja (kokonaisia)
1/2 tl
mustapippuria
2 dl
vettä
Lisäksi
400 g
perunasoseaineksia (pakaste)
2 dl
puolukkasurvosta
75 g
suolakurkkua
Katajanmarjoilla maustettu poronkäristys – ohje:
- Sulata voi padassa tai kannellisessa paistokasarissa ja ruskista lihat kahdessa erässä.
- Kumoa kaikki lihat takaisin pataan, mausta suolalla, rouhituilla katajanmarjoilla ja pippurilla. Lisää vesi ja anna hautua muusin valmistumisen ajan. Tarkkaile nesteen määrää ja lisää vettä tarvittaessa, lihat eivät saa kuivua.
- Valmista perunamuusi pussin ohjeen mukaan ja tarjoile poronkäristyksen, puolukkasurvoksen ja suolakurkun kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat