Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kasvisvartaat

1 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 30 min
13.6.2012
Reseptin ainekset
12 kpl
270 g
tofua (maustamaton, kiinteä)
300 g
uutta perunaa (keitettynä)
2 kpl
valkosipulinkynttä
2 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
sitruunamehua
2 tl
yrttimaustesekoitusta (suolaton) (Provence)
1/2 tl
chilijauhetta (tai hiutaleita)
1/2 tl
suolaa
1 kpl
kesäkurpitsaa
2 kpl
sipulia
250 g
kirsikkatomaattia
Hunaja-sinappikastike
200 g
turkkilaista jogurttia
1 rkl
hunajaa
1 tl
sinappia
1 rkl
sitruunamehua
Lisäksi
Grillaamiseen varrasikkuja (pituus 25 cm)

Kuutioi tofu. Puolita isot keitetyt perunat, pienet voit käyttää kokonaisina. Hienonna valkosipulinkynnet.

Sekoita öljy, sitruunamehu, valkosipuli ja mausteet isossa kulhossa. Sekoita joukkoon tofut ja perunat. Anna maustua huoneenlämmössä noin puoli tuntia.

Leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin neljään osaan ja paloittele reiluiksi paloiksi. Kuori ja lohko sipulit. Puolita kirsikkatomaatit halutessasi.

Työnnä liotettuihin varrastikkuihin vuorotellen tofupaloja, perunoita, kesäkurpitsoita, kirsikkatomaatteja ja sipulilohkoja. Sivele marinadilla ja grillaa kasvisvartaat käännellen.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja tarjoa kasvisvartaiden kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt