Kasvistäytteiset suippopaprikat
gluteeniton
kasvis
munaton
45 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 20 min

Reseptin ainekset 4 annosta
3 dlkasvislientä
1 1/2 dlsoijarouhetta (tummaa)
4 kplpaprikaa (suippo)
1 kplsipulia
2 kplvalkosipulinkynttä
3 kpltomaattia
1 rklrypsiöljyä
2 dltäysjyväriisiä (keitettynä)
1/4 dltomaattipyreetä
2 tlchilitahnaa (sambal oelek)
1/2 tlsuolaa
50 gjuustoa (rasvaa 9-11 %) (raastettuna)
Pinnalle
100 gjuustoa (rasvaa 9-11 %) (raastettuna)
Kiehauta kasvisliemi paistokasarissa. Lisää soijarouhe ja nosta liedeltä. Anna liemen imeytyä soijarouheeseen noin 10 minuuttia.
Halkaise paprikat, poista siemenet ja valkoiset kalvot. Nosta paprikat uunipellille.
Kuori ja hienonna sipulit. Huuhdo ja kuutioi tomaatit.
Mittaa soijarouheen joukkoon öljy ja kuumenna. Lisää keitetty riisi ja sipulit.
Paista käännellen, kunnes sipulit kuullottuvat. Lisää tomaattikuutiot, -pyree, chilitahna ja suola. Kuumenna, kunnes tomaattien neste on imeytynyt ja haihtunut.
Sekoita joukkoon juusto.
Täytä suippopaprikat ja ripottele päälle juustoraaste. Paista kasvistäytteisiä suippopaprikoita 200 asteessa noin 20 minuuttia.