Maku

Kasvis-couscoussalaatti

35 min
LA
MA
MU
0
0


 

Tulosta
Teksti Katri Schröder
Kuvat Mika Haaranen

Ainekset (20 annosta)

  • 800 gparsakaalia
  • 2 kplkeltaista paprikaa
  • 2 kplvihreää paprikaa
  • 8 dlcouscousia
  • 8 dlkanalientä
  • 5 kpllimettiä
  • 1 dlseesamitahnaa eli tahinia
  • 1 dloliiviöljyä
  • 3 rklhunajaa
  • 2 tlsuolaa
  • 1 tlmustapippuria
  • 100 grucolaa

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN35 min
PASSIIVINEN

Leikkaa parsakaalin varsiosat ohuiksi viipaleiksi ja jaa kukinnot pieniin osiin. Höyrytä parsakaalit kevyesti suolalla maustetussa vedessä ja siirrä kylmän veden kautta siivilään valumaan. Halkaise paprikat, poista siemenet ja leikkaa lohkoiksi.

MITÄ PIDIT?
0