Maku

Kasvis-couscoussalaatti

35 min
{
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
LA
MA
MU
0
0
Julkaistu: 31.5.2009


Reseptin ainekset (20 annosta)

  • 800 gparsakaalia
  • 2 kplkeltaista paprikaa
  • 2 kplvihreää paprikaa
  • 8 dlcouscousia
  • 8 dlkanalientä
  • 5 kpllimettiä
  • 1 dlseesamitahnaa eli tahinia
  • 1 dloliiviöljyä
  • 3 rklhunajaa
  • 2 tlsuolaa
  • 1 tlmustapippuria
  • 100 grucolaa
Tulosta

Leikkaa parsakaalin varsiosat ohuiksi viipaleiksi ja jaa kukinnot pieniin osiin. Höyrytä parsakaalit kevyesti suolalla maustetussa vedessä ja siirrä kylmän veden kautta siivilään valumaan. Halkaise paprikat, poista siemenet ja leikkaa lohkoiksi.

Kommentoi »