Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Karitsankyljykset ja paahdetut kesäkasvikset

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Karitsankyljykset saavat seurakseen uunissa paahdettuja kesäkasviksia. Kyljykset valmistuvat grillissä supernopeasti!

21.10.2010
Reseptin ainekset
6 annosta
1000 g
lampaankyljyksiä
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
Kasvikset
200 g
uutta perunaa
6 kpl
salottisipulia
1 rkl
tuoretta inkivääriä
2 kpl
valkosipulinkynttä (murskattuna)
10 kpl
kirsikkatomaattia
3 rkl
sitruunamehua
1 dl
rusinoita
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
1 rkl
rypsiöljyä
Päälle
1/2 dl
tuoretta korianteria (silputtuna)
1/2 dl
tuoretta minttua (silputtuna)

Pese perunat huolellisesti ja pilko ne pienemmäksi. Kuori ja lohko sipulit.

Kuullota öljyssä pannulla murskattu inkivääri ja valkosipulit. Lisää sekaan peruna- ja sipulilohkot ja kääntele seosta hetken ajan.

Kumoa seos pinnoitettuun vuokaan, lisää tomaatit ja rusinat, kaada päälle sitruunanmehu. Mausta suolalla ja pippurirouheella.

Pane vuoka uuniin 225 asteeseen 20–30 minuutiksi.

Kun kasvikset ovat melkein kypsiä, valmista kyljykset. Sipaise huoneenlämpöisten kyljysten pintaan öljyä ja grillaa kyljyksiä grillissä epäsuoralla lämmöllä molemmin puolin noin 2–3 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

Mikäli valmistat ruoan uunissa, ota kyljyksiin nopeasti kaunis paistoväri kuumalla pannulla molemmin puolin ja nosta pellille leivinpaperin päälle. Paista kyljyksiä grillivastuksien alla 225 asteessa noin 3 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt