4(3)
Karitsankyljykset
gluteeniton
laktoositon
maidoton
munaton
12 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 12 h
Maukkaat karitsankyljykset valmistuvat superhelposti! Yrttinen ja valkosipulinen marinadi antaan lihalle makua ja grillaaminen upean paistopinnan.
Julkaistu 7.7.2005
Maku
Reseptin ainekset 5 annosta
1000 glampaankyljyksiä
Marinadi
1 dloliiviöljyä
4 kplvalkosipulinkynttä
1/2 tlmustapippuria
1 dltuoretta timjamia (silputtuna)
1 dltuoretta minttua (silputtuna)
4 rklomenaviinetikkaa

Sekoita marinadiainekset. Pane kyljysrivi muovipussiin laakeaan astiaan ja kaada marinadi päälle. Anna maustua jääkaapissa ainakin 12 tuntia välillä pussia käännellen.

Grillaa hyvällä hiilloksella, kunnes pinta saa väriä, mutta liha jää sisältä punertavaksi. Ripottele sormisuolaa kypsän lihan päälle.

Kommentoi »