Maku

Karitsankyljykset

12 h 20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
12 h
Maukkaat karitsankyljykset valmistuvat superhelposti! Yrttinen ja valkosipulinen marinadi antaan lihalle makua ja grillaaminen upean paistopinnan.
GL
LA
MA
MU
4
0
Julkaistu: 7.7.2005


Ainekset (5 annosta)

  • 1000 glampaankyljyksiä

Marinadi

  • 1 dloliiviöljyä
  • 4 kplvalkosipulinkynttä
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1 dltuoretta timjamia (silputtuna)
  • 1 dltuoretta minttua (silputtuna)
  • 4 rklomenaviinetikkaa
Tulosta

Sekoita marinadiainekset. Pane kyljysrivi muovipussiin laakeaan astiaan ja kaada marinadi päälle. Anna maustua jääkaapissa ainakin 12 tuntia välillä pussia käännellen.

Grillaa hyvällä hiilloksella, kunnes pinta saa väriä, mutta liha jää sisältä punertavaksi. Ripottele sormisuolaa kypsän lihan päälle.

MITÄ PIDIT?
4
Kommentoi »