Maku

Karitsankyljykset

12 h 20 min
5
0

Karitsankyljykset

GL
LA
MA
MU
0
5
Maukkaat karitsankyljykset valmistuvat superhelposti! Yrttinen ja valkosipulinen marinadi antaan lihalle makua ja grillaaminen upean paistopinnan.
Teksti Marja Malinen
Kuvat Tuomas Kolehmainen
Tulosta
Mainos

Ainekset (5 annosta)

  • 1000 glampaankyljyksiä

Marinadi

  • 1 dloliiviöljyä
  • 4 kplvalkosipulinkynttä
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1 dltuoretta timjamia (silputtuna)
  • 1 dltuoretta minttua (silputtuna)
  • 4 rklomenaviinetikkaa

Tee näin

12 h 20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN12 h

Sekoita marinadiainekset. Pane kyljysrivi muovipussiin laakeaan astiaan ja kaada marinadi päälle. Anna maustua jääkaapissa ainakin 12 tuntia välillä pussia käännellen.

Grillaa hyvällä hiilloksella, kunnes pinta saa väriä, mutta liha jää sisältä punertavaksi. Ripottele sormisuolaa kypsän lihan päälle.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä