Nyt tehdään itse kebabia, se on helppoa kotikeittiössäkin! Rieskan sisään pyöräytetyssä karitsagyroksessa maistuvat karitsanjauhelihasta valmistettu kebabliha ja harissatahnalla terästetty tsatsiki. Kuka sanoi, että pääsiäislammas on tylsää ruokaa?
Valmista ensin kebab. Laita jauheliha, mausteet ja öljy yleiskoneeseen tai leikkuuterällä varustettuun monitoimikoneeseen. Käytä konetta, kunnes massa on tiivistä ja sileää. Muotoile massasta öljytyin käsin noin 10 cm pitkä tanko foliopalan päälle. Kääri folio tiiviisti lihan ympärille ja nosta uunivuokaan tai pellille. Kypsennä 100-asteisessa uunissa 3–4 tuntia, ota liha uunista ja anna vetäytyä puoli tuntia.
Valmista tsatsiki. Raasta kurkku karkeaksi raasteeksi ja valuta ylimääräinen neste pois. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja anna maustua hetki.
Suikaloi salaatti. Kuori ja suikaloi sipuli. Murenna fetajuusto.
Laita ranskanperunat pellille ja kypsennä 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Vuole sillä aikaa kebablihasta terävällä veitsellä pitkiä ja ohuita suikaleita. Ota pelti uunista, siirrä ranskalaiset pellin toiseen reunaan ja levitä lihat toiseen. Jatka paistamista vielä noin 5 minuuttia, kunnes perunat rapeutuvat ja lihat lämpiävät. Mausta perunat cajunmausteella.
Lämmitä rieskat pannulla tai mikroaaltouunissa. Levitä niille tsatsikia, salaattia, sipulia, kebabia ja ranskalaisia sekä minttua ja murennettua fetajuustoa. Kääräise rieskat folion tai paperin avulla tötterömäisiksi rulliksi ja tarjoa karitsagyrokset heti.