Mittaa kastikkeen aineet riisiviinietikkaa lukuun ottamatta kattilaan. Kuumenna ne sekoittaen kiehuvaksi ja keitä hiljalleen ilman kantta noin puoli tuntia, kunnes liemestä on jäljellä noin puolet.
Kuutioi kastikkeen kiehuessa kylmä kinkku paloiksi (2 cm x 2 cm). Paahda pinjansiemeniin väriä kuivalla, kuumalla pannulla.
Kuumenna öljy kattilassa 175-asteiseksi. Uppopaista lihakuutioita parissa erässä muutamia minuutteja, kunnes ne ovat saaneet väriä ja pinta on rapeutunut.
Lisää kastikkeeseen riisiviinietikkaa lusikallinen kerrallaan. Maista lisäysten välissä, jotta saat maun mieleiseksesi.
Tarjoa kuumat possukuutiot karamellisoituneen kastikkeen, pinjansiementen ja tuoreen korianterin kanssa. Lisäkkeeksi sopivat mainiosti nuudelit.
Uppopaistamisen sijaan voit paistaa possun myös pannulla öljyssä.