Kantarellimuhennos taikinakuorella

25 min
0
0

Kantarellimuhennos taikinakuorella

Valmista herkullinen kantarellimuhennos ja peitä se taikinakuorella. Viimeistele annokset uunissa ja tarjoile hyöryävän kuumina.
Teksti Perinneruokaa prkl
Kuvat Perinneruokaa prkl
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

  • 400 gkantarelleja
  • 2 rklvoita
  • 1 kplsipuli
  • 1 rklvehnäjauhoja
  • 2 dlkermaa
  • 1/2 dlvettä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 3 kpltimjamin oksaa

lisäksi

  • 1 kplvoitaikinaa
  • 1 kplkananmuna voiteluun

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN10 min

Puhdista kantarellit ja hienonna niitä hieman. Paista pannulla kunnes neste on haihtunut.

Lisää pannulle voi ja hienonnettu sipuli. Kuullota hetki ja lisää sitten vehnäjauhot.

Kaada mukaan vesi ja kerma. Anna hautua hetki.

Mausta tuoreella timjamilla ja suolalla.

Jaa muhennos pieniin uuninkestäviin vuokiin ja lisää päälle pala voi taikinaa. Voitele pinta kananmunalla ja paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä