Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kantarellimuhennos – syysherkkujen ehdoton ykkönen!

35 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 10 min

Kantarellimuhennos on syksyn maistuvin herkku! Täyteläisen kermaisa maku ja kullanhohtoiset kantarellit vievät kielen mennessään.

29.9.2008
Reseptin ainekset
4 annosta
Kantarellimuhennos
2 rkl
rypsiöljyä
5 dl
kantarelleja (paloiteltuna)
1 kpl
sipulia (kuutioituna)
2 1/2 rkl
vehnäjauhoja
2 dl
ruokakermaa
2 dl
kevytmaitoa
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
valkopippuria
1/2 tl
basilikaa

Kantarellimuhennos – ohje:

  1. Kuumenna rasva paksupohjaisessa kattilassa ja hauduta sienisilppu siinä kevyesti.
  2. Lisää sipulit ja anna kiehahtaa sienten kanssa. Haihduta nestettä. Ripottele päälle vehnäjauhot.
  3. Sekoita ja lisää neste vähitellen pieninä erinä hyvin hämmentäen.
  4. Mausta sienimuhennos suolalla, pippurilla ja basilikalla. Anna hautua hiljalleen kannen alla vähintään 10 minuuttia.
  5. Tarkista kantarellimuhennoksen maku juuri ennen tarjoamista.

Vinkki!

Maistuviksi koristeiksi lautasen reunalle sopivat punaherukkatertut, jotka tuovat väriä ja raikkautta sienimuhennoksen rinnalle.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt