Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kantarellikastike, joka saa makunsa valkoviinistä

15 min

Tästä ei kesäruoka parane. Tarjoa kantarellikastike uusienperunoiden tai kasvisten kera.

23.4.2012
Reseptin ainekset
4-6 annosta
1/2 l
kantarelleja
2-3
uutta sipulia
1 rkl
voita
1 rkl
vehnäjauhoja
2 dl
kermaa
1 dl
valkoviiniä
1/3 tl
suolaa
ripaus valkopippuria
tuoretta kirveliä

1. Puhdista kantarellit ja revi suurimmat sienet pienemmiksi. Viipaloi sipulit.

2. Kuumenna voi kattilassa. Kuullota siinä sienet ja sipulit. Lisää jauhot ja sekoita ne tasaisesti sienten joukkoon.

3. Lisää kerma ja valkoviini koko ajan sekoittaen. Anna kiehahtaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna kantarellikastikkeen hautua miedolla lämmöllä noin 3 minuutin ajan.

4. Mausta kantarellikastike lopuksi tuoreella kirvelillä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt