4,1(99)
Kantarellikastike – klassikkoresepti, joka ihastuttaa vuodesta toiseen
Gluteeniton
Kasvis
Munaton
35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min
Kantarellikastike hurmaa kermaisuudellaan ja täyteläisellä maullaan. Tämän reseptin avulla otat syksyn kantarellisadosta irti sen parhaat puolet!
Julkaistu 20.8.2018
Maku
Reseptin ainekset
5 annosta
Kantarellikastike
10 dlkantarelleja
1 kplsipulia
1 rklvoita
4 dlkuohukermaa
1/2 tlsuolaa
1/4 tlvalkopippuria

Kantarellikastike – ohje:

  1. Puhdista ja pilko sienet.
  2. Kumoa sienet kasariin ja kuumenna, kunnes neste erottuu. Anna kiehua, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut.
  3. Lisää hienonnettu sipuli ja voi. Kuumenna sekoitellen.
  4. Lisää lopuksi kerma ja mausteet. Anna kantarellikastikkeen kiehua hiljalleen, kunnes neste on hiukan kiehunut kokoon.
  5. Tarkista kantarellikastikkeen maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
8 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.