


Kantarellikastike – klassikkoresepti, joka ihastuttaa vuodesta toiseen
35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min
Kantarellikastike hurmaa kermaisuudellaan ja täyteläisellä maullaan. Tämän reseptin avulla otat syksyn kantarellisadosta irti sen parhaat puolet!
Reseptin ainekset
5 annosta
Kantarellikastike
10 dl
kantarelleja
1 kpl
sipulia
1 rkl
voita
4 dl
kuohukermaa
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
valkopippuria
Kantarellikastike – ohje:
- Puhdista ja pilko sienet.
- Kumoa sienet kasariin ja kuumenna, kunnes neste erottuu. Anna kiehua, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut.
- Lisää hienonnettu sipuli ja voi. Kuumenna sekoitellen.
- Lisää lopuksi kerma ja mausteet. Anna kantarellikastikkeen kiehua hiljalleen, kunnes neste on hiukan kiehunut kokoon.
- Tarkista kantarellikastikkeen maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat