Maku

Kantarelli-kuharullat

1 h 5 min
3
2

Kantarelli-kuharullat

GL
MU
2
3
Teksti Susanna Katajisto
Kuvat Uzi Varon
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 800 gkuhaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlvalkopippuria
  • 3 dlpinaattia
  • 7 dlkantarelleja
  • 2 rklvoita
  • 2 kplsipulia (hienonnettuna)
  • 1 dlkuivaa valkoviiniä
  • 2 dlkanalientä

Tee näin

1 h 5 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN35 min

Pane kuhafileet leikkuulaudalle ja mausta kala suolalla ja pippurilla. Jos fileet ovat suuria, puolita ne pituussuunnassa.

Huuhtele ja valuta pinaatit ja poista keskiruoti tarvittaessa. Lado pinaatinlehdet fileiden päälle.

Kaada kantarellit kuumalle pannulle, anna nesteen haihtua, lisää voi ja sipulit. Kuullota sipulit raukeaksi ja mausta seos vielä suolalla ja pippurilla. Nostele sieni-sipulisekoitusta pinaatin päälle, kieritä rullaksi pyrstöä kohti ja kiinnitä cocktailtikulla. Valmista loput rullat samoin ja lado reunalliseen uunipannuun.

Kaada rullien päälle valkoviiniä ja kalalientä ja kypsennä 175-asteisessa uunissa 30–35 minuuttia. Valele kaloja paistamisen aikana paistoliemellä.

Poista tikut kuharullista ennen tarjoilua.

Kantarelli-kuharullien lisäkkeeksi sopivat keitetyt perunat ja raikas salaatti.

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä