Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kantarelli-kuharullat

1 h 5 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 35 min
28.9.2008
Reseptin ainekset
4 annosta
800 g
kuhaa
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
valkopippuria
3 dl
pinaattia
7 dl
kantarelleja
2 rkl
voita
2 kpl
sipulia (hienonnettuna)
1 dl
kuivaa valkoviiniä
2 dl
kanalientä

Pane kuhafileet leikkuulaudalle ja mausta kala suolalla ja pippurilla. Jos fileet ovat suuria, puolita ne pituussuunnassa.

Huuhtele ja valuta pinaatit ja poista keskiruoti tarvittaessa. Lado pinaatinlehdet fileiden päälle.

Kaada kantarellit kuumalle pannulle, anna nesteen haihtua, lisää voi ja sipulit. Kuullota sipulit raukeaksi ja mausta seos vielä suolalla ja pippurilla. Nostele sieni-sipulisekoitusta pinaatin päälle, kieritä rullaksi pyrstöä kohti ja kiinnitä cocktailtikulla. Valmista loput rullat samoin ja lado reunalliseen uunipannuun.

Kaada rullien päälle valkoviiniä ja kalalientä ja kypsennä 175-asteisessa uunissa 30–35 minuuttia. Valele kaloja paistamisen aikana paistoliemellä.

Poista tikut kuharullista ennen tarjoilua.

Vinkki!

Kantarelli-kuharullien lisäkkeeksi sopivat keitetyt perunat ja raikas salaatti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt