Kanavartaat ja thai-vinegretti
30 min
{
Aktiivinen
30 minPassiivinen
Grillatut kanavartaat ja raikas thai-vinegretti ovat ihanaa kesäsyötävää. Nyt grilli kuumaksi!
GL
MA
MU
4
Kuvat
Julkaistu 24.6.2015

Kanavartaat ja thai-vinegretti
Reseptin ainekset (4 annosta)
Kanavartaat
- 500 gbroileria (luuttomia rintaleikkeitä)
- 2 rklrypsiöljyä
- 1/2 tlsuolaa
- 1/2 tlmustapippuria (jauhettuna)
Thaivinegretti
- 1 dlrypsiöljyä
- 2 tllimetin kuorta (raastettuna)
- 2 rkllimettimehua
- 2 rklruokosokeria
- 2 rklsoijakastiketta
- 1/2 kpltuoretta chiliä (hienonnettuna)
- 1/2 dltuoretta korianteria (silputtuna)
Lisäksi
- puisia tai metallisia varrastikkuja
Kanavartaat valmistetaan näin:
- Ota broilerinleikkeet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta. Upota puiset varrastikut veteen likoamaan.
- Paloittele broilerinleikkeet ja työnnä ne vartaisiin.
- Sivele vartaat öljyllä, mausta suolalla ja pippurilla.
- Ravista yhteen thai-vinegretin ainekset pullossa tai kannellisessa rasiassa.
- Grillaa broilerivartaat kauniin värisiksi ja kypsiksi.
- Anna vartaiden vetäytyä hetki alumiinifolioon käärittyinä.
- Tarjoa kanavartaat thai-vinegretin ja runsaan salaatin kera.

Kesän parhaat grillattavat tulevat tässä! Mehevät grillivartaat ja rommikolamarinadi kutittelevat herkkusuiden makunystyröitä
Maku

Hampurilaispihvi on burgerin tärkein osa – näin valmistat täydellisen mehevät pihvit!
Maku

Grillatut vesimelonipizzat
Maku

Grillattu lohi – itse tehty sinappimarinadi nostaa kesäkalan uudelle tasolle
Kotivinkki

Grillatut lohivartaat kardemummavivahteella – resepti, jonka kaikki haluavat!
Maku

Halstratut kasslerpihvit – valmista kesän helpoimmat grillilihat uudella tavalla!
Maku

Grillattu valkoinen pizza
Maku

Grillattu hedelmäsalaatti ja vuohenjuustodippi – helppo ja nopea kesäjälkkäri
Maku