Jatka sivustolle
Jatka sivustolle



Kanavartaat ja thai-vinegretti
30 min
Grillatut kanavartaat ja raikas thai-vinegretti ovat ihanaa kesäsyötävää. Nyt grilli kuumaksi!
Reseptin ainekset
4 annosta
Kanavartaat
500 g
broileria (luuttomia rintaleikkeitä)
2 rkl
rypsiöljyä
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria (jauhettuna)
Thaivinegretti
1 dl
rypsiöljyä
2 tl
limetin kuorta (raastettuna)
2 rkl
limettimehua
2 rkl
ruokosokeria
2 rkl
soijakastiketta
1/2 kpl
tuoretta chiliä (hienonnettuna)
1/2 dl
tuoretta korianteria (silputtuna)
Lisäksi
puisia tai metallisia varrastikkuja
Kanavartaat valmistetaan näin:
- Ota broilerinleikkeet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta. Upota puiset varrastikut veteen likoamaan.
- Paloittele broilerinleikkeet ja työnnä ne vartaisiin.
- Sivele vartaat öljyllä, mausta suolalla ja pippurilla.
- Ravista yhteen thai-vinegretin ainekset pullossa tai kannellisessa rasiassa.
- Grillaa broilerivartaat kauniin värisiksi ja kypsiksi.
- Anna vartaiden vetäytyä hetki alumiinifolioon käärittyinä.
- Tarjoa kanavartaat thai-vinegretin ja runsaan salaatin kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat