4(37)
Kanavartaat ja thai-vinegretti
Gluteeniton
Maidoton
Munaton
30 min
Grillatut kanavartaat ja raikas thai-vinegretti ovat ihanaa kesäsyötävää. Nyt grilli kuumaksi!
24.6.2015
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
Kanavartaat
500 gbroileria (luuttomia rintaleikkeitä)
2 rklrypsiöljyä
1/2 tlsuolaa
1/2 tlmustapippuria (jauhettuna)
Thaivinegretti
1 dlrypsiöljyä
2 tllimetin kuorta (raastettuna)
2 rkllimettimehua
2 rklruokosokeria
2 rklsoijakastiketta
1/2 kpltuoretta chiliä (hienonnettuna)
1/2 dltuoretta korianteria (silputtuna)
Lisäksi
puisia tai metallisia varrastikkuja

Kanavartaat valmistetaan näin:

  1. Ota broilerinleikkeet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta. Upota puiset varrastikut veteen likoamaan.
  2. Paloittele broilerinleikkeet ja työnnä ne vartaisiin.
  3. Sivele vartaat öljyllä, mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Ravista yhteen thai-vinegretin ainekset pullossa tai kannellisessa rasiassa.
  5. Grillaa broilerivartaat kauniin värisiksi ja kypsiksi.
  6. Anna vartaiden vetäytyä hetki alumiinifolioon käärittyinä.
  7. Tarjoa kanavartaat thai-vinegretin ja runsaan salaatin kera.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo