


Kanatortillat – paketoi maissilettuun reilusti kasviksia ja mehukasta grillibroileria
30 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 10 min
Kanatortillat saavat täytteeksi kasviksia ja mehukasta, valmiiksi paistettua grillibroileria. Mainio arkiraaka-aine säästää aikaa ja on sopii tortillan väliin niin yhtälailla lämpimänä kuin kylmänäkin.
Reseptin ainekset
4 annosta
2
paprikaa
2
avokadoa
1
punasipuli
1 rs
kirsikkatomaatteja
200 g
vihreitä papuja sulatettuina
1 rkl
öljyä
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
1
kypsä grillibroileri
Kastike
1½ dl
turkkilaista jogurttia
1 rkl
sitruunamehua
2 rkl
hienonnettua korianteria
1
valkosipulinkynsi
100 g
fetaa murusina
Lisäksi
12
pientä maissitortillaa
tuoretta korianteria
Kanatortillat valmistetaan näin:
- Leikkaa paprikat, avokadot ja punasipuli sopivan kokoisiksi suupaloiksi uunipellille. Lisää kirsikkatomaatit sekä sulatetut pavut. Mausta öljy suolalla ja pippurilla ja sekoita kasviksien joukkoon. Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Kasvikset saavat jäädä napakoiksi.
- Perkaa broileri ja leikkaa lihat kuutioiksi.
- Mausta jogurtti sitruunamehulla, korianterilla, hienonnetulla valkosipulilla ja fetalla.
- Kuumenna tortillat joko uunissa tai paistinpannulla. Kääräise kasviksia, broileria, jogurttikastiketta ja tuoretta korianteria tortillan täytteeksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat