Kotivinkki

Kanatortillat – paketoi maissilettuun reilusti kasviksia ja mehukasta grillibroileria

30 min
{
Aktiivinen20 min
Passiivinen10 min
Kanatortillat saavat täytteeksi kasviksia ja mehukasta, valmiiksi paistettua grillibroileria. Mainio arkiraaka-aine säästää aikaa ja on sopii tortillan väliin niin yhtälailla lämpimänä kuin kylmänäkin.
3
0
Kuvat Hannes Paananen


Ainekset (4 annosta)

  • 2paprikaa
  • 2avokadoa
  • 1punasipuli
  • 1 rskirsikkatomaatteja
  • 200 gvihreitä papuja sulatettuina
  • 1 rklöljyä
  • ½ tlsuolaa
  • ¼ tlmustapippuria
  • 1kypsä grillibroileri

Kastike

  • 1½ dlturkkilaista jogurttia
  • 1 rklsitruunamehua
  • 2 rklhienonnettua korianteria
  • 1valkosipulinkynsi
  • 100 gfetaa murusina

Lisäksi

  • 12pientä maissitortillaa
  • tuoretta korianteria
Tulosta

Kanatortillat valmistetaan näin:

  1. Leikkaa paprikat, avokadot ja punasipuli sopivan kokoisiksi suupaloiksi uunipellille. Lisää kirsikkatomaatit sekä sulatetut pavut. Mausta öljy suolalla ja pippurilla ja sekoita kasviksien joukkoon. Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Kasvikset saavat jäädä napakoiksi.
  2. Perkaa broileri ja leikkaa lihat kuutioiksi.
  3. Mausta jogurtti sitruunamehulla, korianterilla, hienonnetulla valkosipulilla ja fetalla.
  4. Kuumenna tortillat joko uunissa tai paistinpannulla. Kääräise kasviksia, broileria, jogurttikastiketta ja tuoretta korianteria tortillan täytteeksi.
MITÄ PIDIT?
3
Kommentoi »