Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kanatortillat – paketoi maissilettuun reilusti kasviksia ja mehukasta grillibroileria

30 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 10 min

Kanatortillat saavat täytteeksi kasviksia ja mehukasta, valmiiksi paistettua grillibroileria. Mainio arkiraaka-aine säästää aikaa ja on sopii tortillan väliin niin yhtälailla lämpimänä kuin kylmänäkin.

11.3.2020
Reseptin ainekset
4 annosta
2
paprikaa
2
avokadoa
1
punasipuli
1 rs
kirsikkatomaatteja
200 g
vihreitä papuja sulatettuina
1 rkl
öljyä
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
1
kypsä grillibroileri
Kastike
1½ dl
turkkilaista jogurttia
1 rkl
sitruunamehua
2 rkl
hienonnettua korianteria
1
valkosipulinkynsi
100 g
fetaa murusina
Lisäksi
12
pientä maissitortillaa
tuoretta korianteria

Kanatortillat valmistetaan näin:

  1. Leikkaa paprikat, avokadot ja punasipuli sopivan kokoisiksi suupaloiksi uunipellille. Lisää kirsikkatomaatit sekä sulatetut pavut. Mausta öljy suolalla ja pippurilla ja sekoita kasviksien joukkoon. Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Kasvikset saavat jäädä napakoiksi.
  2. Perkaa broileri ja leikkaa lihat kuutioiksi.
  3. Mausta jogurtti sitruunamehulla, korianterilla, hienonnetulla valkosipulilla ja fetalla.
  4. Kuumenna tortillat joko uunissa tai paistinpannulla. Kääräise kasviksia, broileria, jogurttikastiketta ja tuoretta korianteria tortillan täytteeksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt