Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kanatortillapelti

35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min

Kanatortillapelti - sunnuntairuokaa parhaimmillaan. Juustoinen kastike ja hunajaiset broilerinpalat muhivat uunissa täydelliseksi herkuksi.

20.8.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
450 g
broilerin fileesuikaleita (hunaja)
1 kpl
punasipuli
1-2 kpl
nektariinia
50 g
kirsikkatomaatteja
8 kpl
tortillaa
2 rkl
basilikaa silputtuna
50 g
cheddarjuustoraastetta
kastike
2 rkl
voita
2 rkl
vehnäjauhoja
4 dl
kevytmaitoa
1 tl
currya
100 g
cheddarjuustoraastetta
1/2 tl
suolaa

Valmista kastike sulattamalla voi kattilassa. Lisää joukkoon vehnäjauhot ja sekoita tasaiseksi. Lisää joukkoon maito ja keitä hetki koko ajan sekoittaen.

Mausta kastike currylla ja suolalla. Lisää lopuksi juustoraaste.

Paista broilerin fileesuikaleet paistinpannulla.

Hienonna punasipuli. Viipaloi nektariini pieniksi viipaleiksi. Viipaloi kirsikkatomaatit. Leikkaa tortillat n. 2 cm levyisiksi paloiksi.

Nosta puolet tortillaviipaleista uunipellille leivinpaperin päälle. Lisää puolet broilerista, punasipulista, nektariinista. Kaada päälle puolet kastikkeesta. Tee sitten toinen kerros samalla tavalla. Lisää lopuksi kirsikkatomaatit ja juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia ja koristele tuoreella basilikalla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt