Kanatortillapelti

35 min
4.6
1

Kanatortillapelti

Kanatortillapelti - sunnuntairuokaa parhaimmillaan. Juustoinen kastike ja hunajaiset broilerinpalat muhivat uunissa täydelliseksi herkuksi.
Teksti Perinneruokaa prkl
Kuvat Perinneruokaa prkl
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 450 gbroilerin fileesuikaleita (hunaja)
  • 1 kplpunasipuli
  • 1-2 kplnektariinia
  • 50 gkirsikkatomaatteja
  • 8 kpltortillaa
  • 2 rklbasilikaa silputtuna
  • 50 gcheddarjuustoraastetta

kastike

  • 2 rklvoita
  • 2 rklvehnäjauhoja
  • 4 dlkevytmaitoa
  • 1 tlcurrya
  • 100 gcheddarjuustoraastetta
  • 1/2 tlsuolaa

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN20 min

Valmista kastike sulattamalla voi kattilassa. Lisää joukkoon vehnäjauhot ja sekoita tasaiseksi. Lisää joukkoon maito ja keitä hetki koko ajan sekoittaen.

Mausta kastike currylla ja suolalla. Lisää lopuksi juustoraaste.

Paista broilerin fileesuikaleet paistinpannulla.

Hienonna punasipuli. Viipaloi nektariini pieniksi viipaleiksi. Viipaloi kirsikkatomaatit. Leikkaa tortillat n. 2 cm levyisiksi paloiksi.

Nosta puolet tortillaviipaleista uunipellille leivinpaperin päälle. Lisää puolet broilerista, punasipulista, nektariinista. Kaada päälle puolet kastikkeesta. Tee sitten toinen kerros samalla tavalla. Lisää lopuksi kirsikkatomaatit ja juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia ja koristele tuoreella basilikalla.

MITÄ PIDIT?
4.6
Katso myös nämä