Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kanasatay

5 h 5 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 4 h 50 min
1.1.2007
Reseptin ainekset
4 annosta
600 g
broilerin rintaleikkeitä
Marinadi
1/2 dl
soijakastiketta
1 rkl
hunajaa
1 rkl
seesamiöljyä
1 tl
fenkolinsiemeniä (jauhettuna)
1 tl
korianterinsiemieniä (jauhettuna)
1 tl
chilijauhetta
Sataykastike
2 rkl
rypsiöljyä
1 kpl
sipulia
75 g
maapähkinälevitettä
1 rkl
soijakastiketta
1/2 dl
kookosmaitoa
1/2 dl
makeaa chilikastiketta

Liota varrastikkuja vedessä vähintään puoli tuntia.

Leikkaa broilerin rintafileet pitkiksi suikaleiksi ja pujota ne vartaisiin.

Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Pyörittele vartaita marinadissa ja kaada kastike vartaiden päälle laakeaan astiaan. Peitä kelmulla ja anna marinoitua jääkaapissa noin 4 tuntia.

Kuori ja silppua sipuli. Kuumenna öljy ja kuullota sipulisilppua, kunnes se pehmenee. Lisää pannulle maapähkinälevite, soija, kookoskerma ja chilikastike. Kuumenna kiehuvaksi ja käännä hella nollille, kun seos kuplii tasaisesti. Anna kastikkeen jäähtyä huoneenlämmössä.

Paista kanavartaita 200 asteessa grillivastuksen alla 5–10 minuuttia, käännä vartaat kypsennyksen aikana kerran ja valele marinadilla.

Tarjoa kanasatayt pähkinäkastikkeen ja höyrytetyn riisin kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt