Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kanarisotto – mehevä herkku hedelmäisellä vivahteella!

30 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 10 min

Kanarisotto on helppo ja maukas arkiruoka. Mehevän risoton voi maustaa korianterilla, mintulla ja kurkumalla, mango tuo hedelmäisyyttä. Nappaa resepti!

11.4.2014
Reseptin ainekset
4 annosta
Kanarisotto
400 g
maustamattomia broilerinsuikaleita
2 rkl
rypsiöljyä
1/2 tl
kurkumaa
1/2 tl
jauhettua korianteria (kuivattu)
1/2 tl
minttua (kuivattu)
2 1/2 dl
risottoriisiä (nopeasti kypsyvää, esim. Uncle Ben's)
8 dl
kasvislientä
200 g
herneitä
230 g
mangoa (säilyke)
1 kpl
sitruunaa (1 tl kuoriraastetta ja 1 rkl mehua)
1/4 tl
suolaa
1 dl
tuoretta basilikaa

Kanarisotto – ohje:

  1. Ota broileri huoneenlämpöön puoli tuntia ennen paistamista. Ruskista suikaleet öljyssä paistokasarissa.
  2. Lisää mausteet ja kuullota hetki. Lisää risottoriisi ja kuullota hetki.
  3. Kaada joukkoon kasvislientä vähän kerrallaan, edellisen erän imeydyttyä.
  4. Kun riisi on lähes kypsää, lisää herneet ja valutettu ja kuutioitu mango. Hauduta kanarisottoa hetki.
  5. Mausta kanarisotto sitruunankuorella ja basilikalla. Tarkista maku.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt