


Kanarisotto – mehevä herkku hedelmäisellä vivahteella!
30 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 10 min
Kanarisotto on helppo ja maukas arkiruoka. Mehevän risoton voi maustaa korianterilla, mintulla ja kurkumalla, mango tuo hedelmäisyyttä. Nappaa resepti!
Reseptin ainekset
4 annosta
Kanarisotto
400 g
maustamattomia broilerinsuikaleita
2 rkl
rypsiöljyä
1/2 tl
kurkumaa
1/2 tl
jauhettua korianteria (kuivattu)
1/2 tl
minttua (kuivattu)
2 1/2 dl
risottoriisiä (nopeasti kypsyvää, esim. Uncle Ben's)
8 dl
kasvislientä
200 g
herneitä
230 g
mangoa (säilyke)
1 kpl
sitruunaa (1 tl kuoriraastetta ja 1 rkl mehua)
1/4 tl
suolaa
1 dl
tuoretta basilikaa
Kanarisotto – ohje:
- Ota broileri huoneenlämpöön puoli tuntia ennen paistamista. Ruskista suikaleet öljyssä paistokasarissa.
- Lisää mausteet ja kuullota hetki. Lisää risottoriisi ja kuullota hetki.
- Kaada joukkoon kasvislientä vähän kerrallaan, edellisen erän imeydyttyä.
- Kun riisi on lähes kypsää, lisää herneet ja valutettu ja kuutioitu mango. Hauduta kanarisottoa hetki.
- Mausta kanarisotto sitruunankuorella ja basilikalla. Tarkista maku.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat