Julkaistu: 24.10.2015

Kananmuna-mustapapupannu
Ainekset (2 kpl)
- 1 dlGoGreen mustapapuja
- 160 gkirsikkatomaatteja
- 2 tlsitruunamehua
- 2 rkloliiviöljyä
- ripaus merisuolaa
- 0,5 dltuoretta basilikaa hienonnettuna
- 0,3 tlfenkolinsiemeniä
- 0,5 tlmustapippuria myllystä
- 1 tltuoretta punaista chiliä silputtuna
- 0,5 dlvettä
- 4 kplkananmunaa
Lisäksi
- 2 kpltuoretta leipää paahdettuna (siivua)
- 1 kplkypsä avokado
- 4 rklfetaa murennettuna
- muutama lehti tuoretta basilikaa
- 2 tlchilikastiketta
Aloita puolittamalla kirsikkatomaatit.
Kaada puolikkaat kulhoon ja mausta sitruunamehulla, oliiviöljyllä, tuoreella silputulla basilikalla ja ripauksella merisuolaa.
Valuta pavut, silppua tuore chili.
Lämmitä paistinpannu keskilämmölle, lisää fenkolinsiemenet.
Lisää pannulle myös pavut ja mustapippuri.
Lisää tuore chili.
Anna papujen ja mausteiden paahtua pannulla muutama minuutti, paahtaminen riittää kun pavut poksahtelevat rikki.
Lisää tomaatit ja vesi.
Sekoita ja anna paahtua pannulla.
Riko pannulle neljä munaa, sekoita hieman ja laita paistinpannun päälle kansi tai esim. folio.
Paista itsellesi mieluisaan kananmunien kypsyyteen saakka.
Leikkaa ja paahda tuore leipä.
Levitä leivälle kypsää avokadoa.
Koristele papu-kananmunapannu murennetulla fetalla, tuoreella basilikalla ja mausta vielä chilikastikkeella.
MITÄ PIDIT?
0