Maku

Kananmuna-mustapapupannu

20 min
0
0

Kananmuna-mustapapupannu

Brunssiherkku Jamie Oliverin tapaan.
Teksti 52 Weeks of Deliciousness
Kuvat 52 Weeks of Deliciousness
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 kpl)

  • 1 dlGoGreen mustapapuja
  • 160 gkirsikkatomaatteja
  • 2 tlsitruunamehua
  • 2 rkloliiviöljyä
  • ripaus merisuolaa
  • 0,5 dltuoretta basilikaa hienonnettuna
  • 0,3 tlfenkolinsiemeniä
  • 0,5 tlmustapippuria myllystä
  • 1 tltuoretta punaista chiliä silputtuna
  • 0,5 dlvettä
  • 4 kplkananmunaa

Lisäksi

  • 2 kpltuoretta leipää paahdettuna (siivua)
  • 1 kplkypsä avokado
  • 4 rklfetaa murennettuna
  • muutama lehti tuoretta basilikaa
  • 2 tlchilikastiketta

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Aloita puolittamalla kirsikkatomaatit. 

Kaada puolikkaat kulhoon ja mausta sitruunamehulla, oliiviöljyllä, tuoreella silputulla basilikalla ja ripauksella merisuolaa. 

Valuta pavut, silppua tuore chili. 

Lämmitä paistinpannu keskilämmölle, lisää fenkolinsiemenet. 

Lisää pannulle myös pavut ja mustapippuri. 

Lisää tuore chili. 

Anna papujen ja mausteiden paahtua pannulla muutama minuutti, paahtaminen riittää kun pavut poksahtelevat rikki. 

Lisää tomaatit ja vesi. 

Sekoita ja anna paahtua pannulla. 

Riko pannulle neljä munaa, sekoita hieman ja laita paistinpannun päälle kansi tai esim. folio.

Paista itsellesi mieluisaan kananmunien kypsyyteen saakka. 

Leikkaa ja paahda tuore leipä. 

Levitä leivälle kypsää avokadoa. 

Koristele papu-kananmunapannu murennetulla fetalla, tuoreella basilikalla ja mausta vielä chilikastikkeella. 

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä