Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kanahampurilainen

1 h 15 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 40 min

Itse tehdyt hampurilaissämpylät ja paistettu kanafilee ovat tämän kanaburgerin salaisuus! Nämä kanahampurilaiset maistuvat myös perheen pienimmille ja sopivat hyvin koululaisen evääksi. Sujauta sämpylän väliin vielä kurkkusalaattia, juustoa ja vihanneksia, niin mehevyys on taattu ja nälkä varmasti lähtee.

21.5.2006
Reseptin ainekset
4 annosta
Sämpylätaikina
2 dl
vettä
25 g
hiivaa
1/2 tl
suolaa
1/2 dl
margariinia (rasvaa 60 %) (sulatettuna)
5 dl
sämpyläjauhoja
Koristeluun
1/2 dl
seesaminsiemeniä
Täyte
400 g
maustamattomia broilerinfileitä
4 rkl
voileipäpikkelssiä
4 kpl
juustoa
1/4 kpl
tammenlehtisalaattia ruukussa
1 kpl
tomaattia (viipaloituna)
1 kpl
sipulia (viipaloituna)

Valmista kanahampurilaiset näin:

Sekoita haaleaan veteen hiiva ja muut ainekset. Alusta tasaiseksi taikinaksi. Peitä astia liinalla ja anna taikinan nousta kaksinkertaiseksi vedottomassa, lämpimässä paikassa.

Jaa kohonnut taikina neljään osaan ja pyörittele sämpylöiksi. Nosta sämpylät leivinpaperille pellille. Peitä liinalla ja anna nousta hyvin.

Voitele kohonneiden sämpylöiden pinta vedellä ja pyöräytä se siemenissä.

Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Paista broilerin minuuttipihvit kypsiksi. Mausta mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Halkaise hieman jäähtyneet sämpylät ja kokoa kanaburgerit. Levitä alapuolikkaille sinappikurkkusalaattia, lisää minuuttipihvit, juustoviipaleet, salaattia, tomaatti- sekä sipuliviipaleet.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt