Maku

Kalatacot

20 min
0
0

Kalatacot

MA
MU
0
0
Raikkaat kalatacot valmistetaan vaaleasta kalasta ja trendikkäästä avokadosalsasta. Pehmeät tortillalätyt kuumennetaan grillissä.
Teksti Elina Jyväs
Kuvat Johanna Myllymäki
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 600 gkuhafileetä (4 palaa, myös siikafilee käy)
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Avokadosalsa

  • 1 kplkypsä avokado
  • 280 gsäilykemaissia (1 purkillinen)
  • 8 kplkirsikkatomaattia
  • 2 rkllimettimehua

Lisäksi

  • 4–8 kpltortilloja
  • 2 rklsriracha-kastiketta (tai sweet chili -kastiketta)

Lisäksi

  • pala kaksinkertaista foliota

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Voitele kalapalat öljyllä ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Nosta kalapalat kaksinkertaisen folion päälle. Grillaa kuumassa grillissä nopeasti viitisen minuuttia, kalapalan koosta riippuen.

Kuori ja paloittele avokado, yhdistä se valutettuun maissiin. Lisää paloitellut kirsikkatomaatit ja mehu.

Kuumenna lätyt grillissä. Täytä ne avokado-maissisalsalla ja kalalla. Viimeistele maustekastikkeella.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä