Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

¡Delicioso! Meksikolaistyyliset kalatacot ovat täynnä suolaista, makeaa, raikasta ja polttavaa makua

1 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 30 min

Kalatacot valmistetaan vaaleasta kalasta ja maustetaan meksikolaiseen al pastor -tyyliin tulisen hedelmäisellä marinadilla ja viimeistellään paahdetulla ananaksella. Nyt on makua!

1.9.2021
Reseptin ainekset
4 annosta
800 g
nahatonta kuha-, siika tai ahvenfileetä
2 rkl
rypsiöljyä
Marinadi
½
ananas
2
valkosipulinkynttä
2 tl
chilijauhetta
2 tl
chipotle-chilitahnaa (esim. Santa Maria)
1 dl
appelsiinitäysmehua
3 rkl
valkoviinietikkaa
2 rkl
oliiviöljyä
Lisäksi
150 g
punakaalia
2
avokadoa
½
ananas
korianteria
8–12
tortillaa
(ranskankermaa)

Kalatacot valmistuvat näin:

  1. Valmista marinadi. Poista ananaksesta kuori ja puiseva sisus. Kuori valkosipulit. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi.
  2. Paloitte kala 2 cm:n paksuiksi viipaleiksi ja laita marinadiin. Anna maustua puoli tuntia.
  3. Suikaloi punakaali. Halkaise avokadot, poista kivet ja kuoret. Viipaloi avokadot pitkittäin. Leikkaa ananas ohuiksi lohkoiksi. Paahda lohkot parilapannulla ja kuutioi pariloituina.
  4. Ota kalat marinadista ja paista kuumalla pannulla öljyssä kypsiksi molemmin puolin.
  5. Lämmitä tortillat. Täytä kalatacot kalalla, punakaalilla ja ananaksella. Viimeistele korianterilla. Tarjoa ranskankerman kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt