Maku

¡Delicioso! Meksikolaistyyliset kalatacot ovat täynnä suolaista, makeaa, raikasta ja polttavaa makua

1 h
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
30 min
Kalatacot valmistetaan vaaleasta kalasta ja maustetaan meksikolaiseen al pastor -tyyliin tulisen hedelmäisellä marinadilla ja viimeistellään paahdetulla ananaksella. Nyt on makua!
MU
0
0
Julkaistu: 1.9.2021


Ainekset (4 annosta)

  • 800 gnahatonta kuha-, siika tai ahvenfileetä
  • 2 rklrypsiöljyä

Marinadi

  • ½ ananas
  • 2valkosipulinkynttä
  • 2 tlchilijauhetta
  • 2 tlchipotle-chilitahnaa (esim. Santa Maria)
  • 1 dlappelsiinitäysmehua
  • 3 rklvalkoviinietikkaa
  • 2 rkloliiviöljyä

Lisäksi

  • 150 gpunakaalia
  • 2avokadoa
  • ½ ananas
  • korianteria
  • 8–12 tortillaa
  • (ranskankermaa)
Tulosta

Kalatacot valmistuvat näin:

  1. Valmista marinadi. Poista ananaksesta kuori ja puiseva sisus. Kuori valkosipulit. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi.
  2. Paloitte kala 2 cm:n paksuiksi viipaleiksi ja laita marinadiin. Anna maustua puoli tuntia.
  3. Suikaloi punakaali. Halkaise avokadot, poista kivet ja kuoret. Viipaloi avokadot pitkittäin. Leikkaa ananas ohuiksi lohkoiksi. Paahda lohkot parilapannulla ja kuutioi pariloituina.
  4. Ota kalat marinadista ja paista kuumalla pannulla öljyssä kypsiksi molemmin puolin.
  5. Lämmitä tortillat. Täytä kalatacot kalalla, punakaalilla ja ananaksella. Viimeistele korianterilla. Tarjoa ranskankerman kanssa.
Kommentoi »