


¡Delicioso! Meksikolaistyyliset kalatacot ovat täynnä suolaista, makeaa, raikasta ja polttavaa makua
1 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 30 min
Kalatacot valmistetaan vaaleasta kalasta ja maustetaan meksikolaiseen al pastor -tyyliin tulisen hedelmäisellä marinadilla ja viimeistellään paahdetulla ananaksella. Nyt on makua!
Reseptin ainekset
4 annosta
800 g
nahatonta kuha-, siika tai ahvenfileetä
2 rkl
rypsiöljyä
Marinadi
½
ananas
2
valkosipulinkynttä
2 tl
chilijauhetta
2 tl
chipotle-chilitahnaa (esim. Santa Maria)
1 dl
appelsiinitäysmehua
3 rkl
valkoviinietikkaa
2 rkl
oliiviöljyä
Lisäksi
150 g
punakaalia
2
avokadoa
½
ananas
korianteria
8–12
tortillaa
(ranskankermaa)
Kalatacot valmistuvat näin:
- Valmista marinadi. Poista ananaksesta kuori ja puiseva sisus. Kuori valkosipulit. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi.
- Paloitte kala 2 cm:n paksuiksi viipaleiksi ja laita marinadiin. Anna maustua puoli tuntia.
- Suikaloi punakaali. Halkaise avokadot, poista kivet ja kuoret. Viipaloi avokadot pitkittäin. Leikkaa ananas ohuiksi lohkoiksi. Paahda lohkot parilapannulla ja kuutioi pariloituina.
- Ota kalat marinadista ja paista kuumalla pannulla öljyssä kypsiksi molemmin puolin.
- Lämmitä tortillat. Täytä kalatacot kalalla, punakaalilla ja ananaksella. Viimeistele korianterilla. Tarjoa ranskankerman kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat