Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Kalatacot uusiksi!

Kalatacosalaatti valmistuu helposti kalasäilykkeistä – nopea arkiruoka syntyy alle puolessa tunnissa

25 min

Kalatacosalaatti on helppo arkiruoka! Tee villikalatahna ja mausta se ihanasti jalapenolla. Loput salaattiainekset ladotaan rennosti villikalatahnan päälle.

4.10.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
Villikalatahna
2 prk (à 150 g)
luonnonkalasäilykettä öljyssä
1 prk (140 g)
aurinkokuivattu- tomaattituorejuustoa
2 rkl
sitruunanmehua
½ dl
säilöttyjä jalapenoja hienonnettuna
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
Lisäksi
1–2
avokadoa
1
pieni punasipuli
250 g
tomaatteja
1 kerä
rapeaa salaattia
1 ps (200 g)
nachoja
½ rku
korianteria hienonnettuna

Kalatacosalaatti – ohje:

  1. Tee ensin villikalatahna. Valuta kalasäilykkeestä öljymarinadi. Sekoita kalasäilyke, tuorejuusto ja sitruunanmehu kulhossa. Hienonna jalapenot joukkoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  2. Levitä kalatahna laakealle vadille. Halkaise avokado, poista kivi ja leikkaa kuoressaan viipaleiksi. Kuori ja viipaloi punasipuli. Huuhtele ja leikkaa tomaatit paloiksi.
  3. Levitä avokadot ja sipulit vadille. Lisää huuhdottuja salaatinlehtiä, nachoja ja tomaatit. Viimeistele hienonnetulla korianterilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt