


Kalatacot uusiksi!
Kalatacosalaatti valmistuu helposti kalasäilykkeistä – nopea arkiruoka syntyy alle puolessa tunnissa
25 min
Kalatacosalaatti on helppo arkiruoka! Tee villikalatahna ja mausta se ihanasti jalapenolla. Loput salaattiainekset ladotaan rennosti villikalatahnan päälle.
Reseptin ainekset
4 annosta
Villikalatahna
2 prk (à 150 g)
luonnonkalasäilykettä öljyssä
1 prk (140 g)
aurinkokuivattu- tomaattituorejuustoa
2 rkl
sitruunanmehua
½ dl
säilöttyjä jalapenoja hienonnettuna
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
Lisäksi
1–2
avokadoa
1
pieni punasipuli
250 g
tomaatteja
1 kerä
rapeaa salaattia
1 ps (200 g)
nachoja
½ rku
korianteria hienonnettuna
Kalatacosalaatti – ohje:
- Tee ensin villikalatahna. Valuta kalasäilykkeestä öljymarinadi. Sekoita kalasäilyke, tuorejuusto ja sitruunanmehu kulhossa. Hienonna jalapenot joukkoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Levitä kalatahna laakealle vadille. Halkaise avokado, poista kivi ja leikkaa kuoressaan viipaleiksi. Kuori ja viipaloi punasipuli. Huuhtele ja leikkaa tomaatit paloiksi.
- Levitä avokadot ja sipulit vadille. Lisää huuhdottuja salaatinlehtiä, nachoja ja tomaatit. Viimeistele hienonnetulla korianterilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat