Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kalapullat kookosliemessä

45 min
23.4.2011
Reseptin ainekset
20 kpl
500 g
lohta (ruodottomina fileinä)
1 tl
suolaa
2 kpl
munaa
1/2 dl
paistettua sipulia
2 tl
paprikajauhetta
1 tl
currya
1/4 tl
maustepippuria
1/2 tl
chilijauhetta
1/2 dl
korppujauhoja
1 dl
ruokakermaa
Liemi
1 kpl
tuoretta chiliä
2 rkl
rypsiöljyä
20 g
tuoretta inkivääriä
1 kpl
sitruunaruohoa
4 dl
kookosmaitoa
4 dl
vettä
2 rkl
kalakastiketta
200 g
vihreitä papuja

Aloita kalapullien valmistus jääkaappikylmistä raaka-aineista. Leikkaa kalafileet pieniksi paloiksi ja hienonna monitoimikoneessa tasaiseksi. Lisää joukkoon suola. Nosta seos jääkaappiin noin 15 minuutiksi. Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Lisää kalan joukkoon kaikki mausteet, korppujauhot sekä keltuaiset. Jatka valmistamista monitoimikoneessa. Anna koneen käydä ja lisää valkuaiset sekä kerma. Pyöritä massaa koneessa vain sen verran, että seos on tasaista. Anna kalapullataikinan turvota hetki. Hienonna sillä välin chilipalko. Kuumenna öljy vokissa tai paistokasarissa. Kuullota chili öljyssä pehmeäksi. Lisää raastettu tai hienonnettu inkivääri ja sitruunaruoho. Kaada pannuun myös kookosmaito ja vesi. Kiehauta ja mausta kooksliemi kalakastikkeella ja tarvittaessa vielä suolalla. Pyörittele kalamureketaikinasta pieniä pullia ja nosta ne kypsymään kuumaan liemeen. Lisää myös huuhdellut pavut. Hauduta pullat kypsiksi.  Viimeistele kalapullat tuoreella korianterilla ja tarjoa keitetyn riisin tai nuudeleiden kera.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt