Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kahvipapupedillä paahdetut palsternakat

1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min

Kahvipapupeti varaa uunin lämpöä, jolloin palsternakat kypsyvät tasaisesti. Kahvipapujen päältä tarjotut uunipalsternakat ovat kaunis ja herkullinen lisäke liha- tai kalaruoille.

15.11.2014
Reseptin ainekset
4 annosta
4 kpl
palsternakkaa
1 rkl
oliiviöljyä
1/2 tl
suolaa
Viimeistelyyn
1 rkl
oliiviöljyä
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Lisäksi
4 dl tummapaahtoisia kahvipapuja

Pese palsternakat hyvin juuriharjalla. Kuivaa ne.

Halkaise palsternakat pituussuunnassa. Mausta ne suolalla ja oliiviöljyllä.

Kaada uunivuokaan kahvipapuja niin, että pavut peittävät vuoan pohjan. Nosta palsternakat papujen päälle ja peitä ne foliolla.

Kypsennä palsternakkoja 180-asteisessa uunissa noin tunti. Käännä palsternakat kypsennyksen puolivälissä.

Poista folio juuresten päältä paistamisen lopuksi ja nosta vuoka uunin ylemmälle tasolle, jotta palsternakat saavat hieman väriä.

Tarkista kypsyys. Viimeistele kypsät palsternakat oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla.

Tarjoa kahvipapupedillä paahdetut palsternakat liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

• Palsternakkoihin käänneltäessä tarttuneet kahvipavut näyttävät koristeellisilta, mutta muista mainita ruokailijoille, että ne eivät ole syötäviä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt