Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kahden raaka-aineen luumarengit

3 h 0 min
{
Aktiivinen 1 h 0 min
Passiivinen 2 h 0 min

Hauskat luumarengit voi tehdä hyvissä ajoin valmiiksi ennen Halloweenia, koska ne säilyvät hyvin huoneenlämmössä. Tarjoile marengit sellaisenaan tai koristele niillä karmiva Halloweenkakku!

21.10.2016
Reseptin ainekset
20 kpl
3 kpl
kananmunan valkuaista
2 1/4 dl
erikoishienoa sokeria

Kuumenna uuni 90 asteeseen.

Erottele valkuaiset varovasti. Varmista, että  niiden joukkoon ei pääse yhtään keltuaista.

Valtaa valkuaiset vaahdoksi.

Lisää erikoishieno sokeri noin ruokalusikallinen kerrallaan koko ajan vatkaten.

Vatkaa vielä hetki, kunnes marenki on paksua ja kiiltävää.

Siirrä marenki pursotinpussiin, jossa on pyöreä tylla tai leikkaa pussin kulma auki.

Pursota marenkia luiden muotoon leivinpaperille uunipellin päälle. 

Kuivata marenkeja uunissa 1 tunnin ajan ja sammuta uuni. Anna marenkien kuivua uunin jälkilämmössä.

Varmista, että kulho ja vispilät ovat täysin puhtaat ja rasvattomat.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt