Maku

Kahden raaka-aineen luumarengit

3 h
3
0

Kahden raaka-aineen luumarengit

Hauskat luumarengit voi tehdä hyvissä ajoin valmiiksi ennen Halloweenia, koska ne säilyvät hyvin huoneenlämmössä. Tarjoile marengit sellaisenaan tai koristele niillä karmiva Halloweenkakku!
Teksti Painted by Cakes
Kuvat Painted by Cakes
Tulosta
Mainos

Ainekset (20 kpl)

  • 3 kplkananmunan valkuaista
  • 2 1/4 dlerikoishienoa sokeria

Tee näin

3 h
{
AKTIIVINEN1 h
PASSIIVINEN2 h

Kuumenna uuni 90 asteeseen.

Erottele valkuaiset varovasti. Varmista, että  niiden joukkoon ei pääse yhtään keltuaista.

Valtaa valkuaiset vaahdoksi.

Lisää erikoishieno sokeri noin ruokalusikallinen kerrallaan koko ajan vatkaten.

Vatkaa vielä hetki, kunnes marenki on paksua ja kiiltävää.

Siirrä marenki pursotinpussiin, jossa on pyöreä tylla tai leikkaa pussin kulma auki.

Pursota marenkia luiden muotoon leivinpaperille uunipellin päälle. 

Kuivata marenkeja uunissa 1 tunnin ajan ja sammuta uuni. Anna marenkien kuivua uunin jälkilämmössä.

Vinkki!

Varmista, että kulho ja vispilät ovat täysin puhtaat ja rasvattomat.
MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä