


Kahden raaka-aineen luumarengit
Hauskat luumarengit voi tehdä hyvissä ajoin valmiiksi ennen Halloweenia, koska ne säilyvät hyvin huoneenlämmössä. Tarjoile marengit sellaisenaan tai koristele niillä karmiva Halloweenkakku!
Kuumenna uuni 90 asteeseen.
Erottele valkuaiset varovasti. Varmista, että niiden joukkoon ei pääse yhtään keltuaista.
Valtaa valkuaiset vaahdoksi.
Lisää erikoishieno sokeri noin ruokalusikallinen kerrallaan koko ajan vatkaten.
Vatkaa vielä hetki, kunnes marenki on paksua ja kiiltävää.
Siirrä marenki pursotinpussiin, jossa on pyöreä tylla tai leikkaa pussin kulma auki.
Pursota marenkia luiden muotoon leivinpaperille uunipellin päälle.
Kuivata marenkeja uunissa 1 tunnin ajan ja sammuta uuni. Anna marenkien kuivua uunin jälkilämmössä.