Oikaisten pöytään
Kahden koiven kanakastike – nerokas arkiruoka valmistuu vartissa mehevistä grillikoivista
15 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 5 min
Helppo kanakastike syntyy hetkessä ruokakermasta, mausteista ja grillibroilerista. Niin helppoa ja hyvää!
Reseptin ainekset
4
2 (400 g)
grillattua broilerin koipiteittä
2 dl
ruokakermaa
1 dl
vettä
1 rkl
tomaattipyreetä
1–2 rkl
soijakastiketta
1 tl
sokeria
½ tl
valkosipulirouhetta
½ tl
paprikajauhetta
¼ tl
mustapippuria
persiljaa hienonnettuna
Kahden koiven kanakastike – ohje:
- Erottele broilerinkoivista luut ja revi lihat pieniksi paloiksi.
- Mittaa pannulle kerma, vesi, tomaattipyree, soijakastike, sokeri, valkosipulirouhe, paprikajauhe ja mustapippuri. Kuumenna kiehuvaksi.
- Lisää broileri. Anna hautua muutama minuutti. Viimeistele persiljalla.
- Tarjoa esimerkiksi perunoiden, riisin tai pastan kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
