Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Juustokakku purkissa – suloinen jälkkäriherkku, jonka voi napata mukaan vaikka piknikille

4 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 4 h 0 min

Purkkiin koottu juustokakku on ihana jälkkäri, joka katoaa parempiin suihin hetkessä! Limeltä ja mansikalta maistuva purkkijuustokakku vaatii hieman aikaa hyytyäkseen, mutta lopputulos palkitsee ruhtinaallisesti.

10.7.2018
Reseptin ainekset
6 annosta
Juustokakku purkissa
50 g
digestivekeksejä
2 rkl
voita
3
liivatelehteä
400 g
turkkilaista jogurttia
2 dl
kondensoitua maitoa
1
limetti
Päälle
250 g
mansikoita
piparmintun lehtiä

Näin valmistuu juustokakku purkissa:

  1. Mittaa digestivekeksit suljettavaan pussiin ja painele kaulimella murskaksi.
  2. Sulata voi mikrossa ja sekoita keksimurujen joukkoon. Ripottele keksimurua puhtaiden lasipurkkien pohjalle.
  3. Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen 10 minuutiksi.
  4. Sekoita kulhossa jogurtti ja kondensoitu maito. Pese limetti ja raasta siitä kuori. Sekoita kuoriraaste jogurttiseoksen joukkoon.
  5. Purista limetistä mehu (2 rkl) ja kuumenna se kulhossa mikrossa kiehuvaksi. Purista liivatelehdet vedestä ja sulata limettimehun joukkoon. Kaada seos ohuena nauhana jogurttiseoksen joukkoon koko ajan sekoittaen. Kaada jogurttiseos purkkeihin keksimurujen päälle. Anna hyytyä jääkaapissa 3–4 tuntia.
  6. Leikkaa mansikat lohkoiksi. Nostele mansikoita ja piparmintun lehtiä purkkijuustokakkujen päälle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt