Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Juustoinen porokeitto

16.5.2010
Reseptin ainekset
2
porkkanaa
100 g
kylmäsavuporonpaistia
1
sipuli
1 nippu
ruohosipulia
3 rkl
öljyä
1 l
vettä
250 g
kanttarelli-Koskenlaskijaa
(maissitärkkelystä)
suolaa
pippuria

Juustoinen porokeitto – ohje:

  1. Suikaloi porkkana ja kylmäsavuporo ohuiksi siivuiksi. Hienonna sipuli ja ruohosipuli.
  2. Kuumenna öljy kattilassa. Paista vihannekset nopeasti pehmeiksi.
  3. Lisää vesi, liemikuutio ja porosuikaleet. Keitä noin viisi minuuttia.
  4. Lisää juusto kattilaan. Suurusta keitto halutessasi.
  5. Mausta keitto ja ripottele ruohosipulia keiton pinnalle.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt