Kotivinkki

Juustoinen porokeitto

0
0


 

Tulosta
Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Ainekset

  • 2porkkanaa
  • 100 gkylmäsavuporonpaistia
  • 1sipuli
  • 1 nippuruohosipulia
  • 3 rklöljyä
  • 1 lvettä
  • 250 gkanttarelli-Koskenlaskijaa
  • (maissitärkkelystä)
  • suolaa
  • pippuria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Suikaloi porkkana ja kylmäsavuporo ohuiksi siivuiksi. Hienonna sipuli ja ruohosipuli.

2. Kuumenna öljy kattilassa. Paista vihannekset nopeasti pehmeiksi.

3. Lisää vesi, liemikuutio ja porosuikaleet. Keitä noin viisi minuuttia.

4. Lisää juusto kattilaan. Suurusta keitto halutessasi.

5. Mausta keitto ja ripottele ruohosipulia keiton pinnalle.

Osta: porkkanoita, kylmäsavuporonpaistia, sipuli, ruohosipulia, kanttarelli-Koskenlaskijaa, maissitärkkelystä

MITÄ PIDIT?
0