Julkaistu 16.5.2010

Juustoinen porokeitto
Reseptin ainekset
- 2porkkanaa
- 100 gkylmäsavuporonpaistia
- 1sipuli
- 1 nippuruohosipulia
- 3 rklöljyä
- 1 lvettä
- 250 gkanttarelli-Koskenlaskijaa
- (maissitärkkelystä)
- suolaa
- pippuria
Juustoinen porokeitto – ohje:
- Suikaloi porkkana ja kylmäsavuporo ohuiksi siivuiksi. Hienonna sipuli ja ruohosipuli.
- Kuumenna öljy kattilassa. Paista vihannekset nopeasti pehmeiksi.
- Lisää vesi, liemikuutio ja porosuikaleet. Keitä noin viisi minuuttia.
- Lisää juusto kattilaan. Suurusta keitto halutessasi.
- Mausta keitto ja ripottele ruohosipulia keiton pinnalle.