Reseptin ainekset
2
porkkanaa
100 g
kylmäsavuporonpaistia
1
sipuli
1 nippu
ruohosipulia
3 rkl
öljyä
1 l
vettä
250 g
kanttarelli-Koskenlaskijaa
(maissitärkkelystä)
suolaa
pippuria
Juustoinen porokeitto – ohje:
- Suikaloi porkkana ja kylmäsavuporo ohuiksi siivuiksi. Hienonna sipuli ja ruohosipuli.
- Kuumenna öljy kattilassa. Paista vihannekset nopeasti pehmeiksi.
- Lisää vesi, liemikuutio ja porosuikaleet. Keitä noin viisi minuuttia.
- Lisää juusto kattilaan. Suurusta keitto halutessasi.
- Mausta keitto ja ripottele ruohosipulia keiton pinnalle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat