Kotivinkki

Juustoinen porokeitto

{
Aktiivinen
Passiivinen
0
0
Julkaistu: 16.5.2010


Ainekset

  • 2porkkanaa
  • 100 gkylmäsavuporonpaistia
  • 1sipuli
  • 1 nippuruohosipulia
  • 3 rklöljyä
  • 1 lvettä
  • 250 gkanttarelli-Koskenlaskijaa
  • (maissitärkkelystä)
  • suolaa
  • pippuria
Tulosta

1. Suikaloi porkkana ja kylmäsavuporo ohuiksi siivuiksi. Hienonna sipuli ja ruohosipuli.

2. Kuumenna öljy kattilassa. Paista vihannekset nopeasti pehmeiksi.

3. Lisää vesi, liemikuutio ja porosuikaleet. Keitä noin viisi minuuttia.

4. Lisää juusto kattilaan. Suurusta keitto halutessasi.

5. Mausta keitto ja ripottele ruohosipulia keiton pinnalle.

Osta: porkkanoita, kylmäsavuporonpaistia, sipuli, ruohosipulia, kanttarelli-Koskenlaskijaa, maissitärkkelystä

Kommentoi »