


Juustoinen korvasienicappuccino
45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 15 min
Reseptin ainekset
4 annosta
2 kpl
porkkanaa
100 g
palsternakkaa
1 kpl
sipulia
1 kpl
valkosipulinkynttä
2 rkl
voita
5 dl
kasvislientä
200 g
korvasieniä (esikäsiteltyjä)
100 g
sinihomejuustoa (rasvaa 30 %)
1 rkl
hunajaa
1 tl
timjamia
1 tl
rakuunaa
1/4 tl
mustapippuria
3 dl
täysmaitoa
Maitovaahto
2 dl
rasvatonta maitoa (vähälaktoosinen)
Koristeluun
1/2 dl
tuoretta timjamia
Kuori ja lohko porkkanat, palsternakka, sipuli ja valkosipuli.
Kuullota kasvikset voissa ja keitä kypsiksi kasvisliemessä.
Lisää joukkoon korvasienet ja sinihomejuusto. Mausta hunajalla, yrteillä ja mustapippurilla.
Soseuta sauvasekoittimella. Lisää maito, kuumenna uudelleen ja lisää tarvittaessa suolaa.
Kuumenna rasvaton maito toisessa kattilassa ja vatkaa vaahdoksi.
Annostele juustoinen korvasienicappuccino laseihin tai mukeihin ja nostele päälle maitovaahtoa.
Koristele juustoinen korvasienicappuccino timjamilla ja tarjoa heti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat