Maku

Juustoinen korvasienicappuccino

45 min
5
0

Juustoinen korvasienicappuccino

GL
KA
MU
0
5
Teksti Susanna Katajisto
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 2 kplporkkanaa
  • 100 gpalsternakkaa
  • 1 kplsipulia
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 rklvoita
  • 5 dlkasvislientä
  • 200 gkorvasieniä (esikäsiteltyjä)
  • 100 gsinihomejuustoa (rasvaa 30 %)
  • 1 rklhunajaa
  • 1 tltimjamia
  • 1 tlrakuunaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 3 dltäysmaitoa

Maitovaahto

  • 2 dlrasvatonta maitoa (vähälaktoosinen)

Koristeluun

  • 1/2 dltuoretta timjamia

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN15 min

Kuori ja lohko porkkanat, palsternakka, sipuli ja valkosipuli.

Kuullota kasvikset voissa ja keitä kypsiksi kasvisliemessä.

Lisää joukkoon korvasienet ja sinihomejuusto. Mausta hunajalla, yrteillä ja mustapippurilla.

Soseuta sauvasekoittimella. Lisää maito, kuumenna uudelleen ja lisää tarvittaessa suolaa.

Kuumenna rasvaton maito toisessa kattilassa ja vatkaa vaahdoksi.

Annostele juustoinen korvasienicappuccino laseihin tai mukeihin ja nostele päälle maitovaahtoa.

Koristele juustoinen korvasienicappuccino timjamilla ja tarjoa heti.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä