Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Juusto-persimonipalat

5 min
8.2.2012
Reseptin ainekset
6 annosta
2 kpl
kakia eli sharon-hedelmää
100 g
kermajuustoa (Viinitarhurin juusto)
1/2 dl
sitruunamelissaa
Lisäksi
cocktail-tikkuja

Leikkaa sharon-hedelmät ja juustot kuutioiksi.

Pujota coctail-tikkuihin hedelmä- ja juustopala. Koristele sitruunamelissan lehdillä.

Sharon-hedelmä kutsutaan myös kakiksi tai persimoniksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt