Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Juureksilla ja lihalla täytetty leipä

1 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 1 h 0 min
31.10.2008
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
marinoituja naudanlihasuikaleita
1 rkl
ruokaöljyä
100 g
lanttua (suikaloituna)
1 kpl
porkkanaa (suikaloituna)
1 kpl
palsternakkaa (suikaloituna)
100 g
juuriselleriä (suikaloituna)
100 g
tuoreita herkkusieniä
1/2 kpl
purjoa (viipaloituna)
2 tl
suolaa
1 tl
viherpippuria (kokonaisia)
3 dl
punaviiniä
1 tl
yrttimaustesekoitusta (suolaton)
1 kpl
vaaleaa leipää (esim. maalaisleipä)

Täytetty leipä on helppo muunnelma lanttukukosta. Uunissa liha ja juurekset muhivat pehmeiksi ja maukkaiksi. Ruskista lihasuikaleet kuumassa öljyssä. Lisää kasvikset, suola ja kokonaiset viherpippurit. Anna muhia miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.

Nosta lämpö korkeaksi ja kaada viini pannuun. Hauduta kunnes viini on kokonaan haihtunut. Mausta yrttiseoksella. Leikkaa kokonaisesta leivästä kansi irti ja koverra pehmeä sisus pois. Kaada lihahäystö leivän sisään, laita kansi päälle ja kääri leipä leivinpaperiin tai alumiinifolioon.

Nosta leipäpaketti 175-asteiseen uuniin ja anna muhia 30-60 minuuttia.

•Nauti lämmin leipä raikkaan salaatin kanssa. Voit tarjota kypsäksi paistetut marinoidut nautasuikaleet pitaleivän välissä jalapenojen kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt