Grillattu jälkkäri
Juopunut ananas on kesän ykkösjälkkäri! Rommilla maustettu grillattu ananas vie ajatukset kuumaan Karibiaan
2 h 25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 2 h 0 min
Rommilla terästetyt grillatut ananaspalat tarjotaan rommikastikkeen, paahdetun kookoksen ja jäätelön kera. Tämä on jälkkäri aikuisten makuun.
Reseptin ainekset
4 annosta
1
ananas
1 dl
rommia
2 rkl
ruokosokeria
(2 rkl voita)
Lisäksi
1 l
vaniljajäätelöä
1–2 dl
paahdettuja kookoslastuja
Juopunut ananas – ohje:
- Kuori ananas. Leikkaa se neljään osaan ja poista kova keskiosa. Leikkaa palat vielä puoliksi, jotta saat kahdeksan palaa. Laita ananakset vahvaan muovipussiin. Lisää rommi sekä ruokosokeri. Sulje pussi. Anna maustua jääkaapissa vähintään kaksi tuntia tai yön yli.
- Ota ananakset pussista ja kaada liemi pieneen kattilaan.
- Grillaa ananaspalat molemmin puolin kuumassa grillissä tai paista pannulla voissa.
- Keitä lientä kasaan, kunnes se on paksuhkoa kastiketta.
- Aseta grillatut ananaspalat tarjoiluastioihin. Lisää päälle jäätelöä ja rommikastiketta. Viimeistele paahdetuilla kookoslastuilla.
Vinkki!
Jälkkäri on maidoton, jos valitset kasvipohjaisen jäätelön ja rasvan sekä munaton, kun valitset jäätelön, joka ei sisällä kananmunaa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat