Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Tuhtia ja täyttävää

Proteiinipitoiset jogurtti-rahkavälipalat valmistuvat helposti ja pitävät nälkää – valitse suosikkisi kolmesta herkullisesta mausta!

15 min

Välipala valmistuu sekoittamalla rahkan ja jogurtin, jonka päälle lisätään hedelmä- tai marjaseosta sekä muita herkkuja – makuina lime-mango, kardemumma-mustikka ja kaneli-omena. Jogurttirahkat voi annostella valmiiksi kulhoihin tai rasioihin ja säilyttää jääkaapissa.

28.1.2025
Reseptin ainekset
3 annosta
400 g
maustamatonta jogurttia
400 g
maitorahkaa
2 rkl
agavesiirappia
1 tl
vaniljasokeria
Lime-mango
½
limen raastettu kuori ja mehu
noin 1 dl
mangososetta
noin 2 rkl
pistaasipähkinöitä rouhittuna
Kaneli-omena
½ tl
kanelia
noin 1 dl
omenasosetta
noin 2 rkl
siemensekoitusta
Kardemumma-mustikka
½ tl
kardemummaa
noin 1 dl
mustikkasosetta
noin ½ dl
granolaa tai mysliä

Jogurtti-rahkavälipalat – ohje:

  1. Sekoita jogurtti, rahka, siirappi ja vaniljasokeri keskenään. Jaa rahkaseos kolmeen osaan.
  2. Lime-mango: mausta rahkaseos limen raasteella ja mehulla, lusikoi kulhoon kerroksittain rahkaseosta ja mangososetta sekä viimeistele pistaasipähkinöillä.
  3. Kaneli-omena: mausta rahkaseos kanelilla, lusikoi kulhoon kerroksittain rahkaseosta ja omenasosetta sekä viimeistele siemenillä.
  4. Kardemumma-mustikka: mausta rahkaseos kardemummalla, lusikoi kulhoon kerroksittain rahkaseosta ja mustikkasosetta sekä viimeistele granolalla tai myslillä.

Vinkki!

Voit halutessasi valita vain yhden maun, kolminkertaista silloin makuaineiden määrä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt