Reseptin ainekset
5 annosta
Jauheliharisotto
1 rkl
rypsiöljyä
400 g
naudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
1 tl
suolaa
1 tl
paprikajauhetta
1/2 tl
mustapippuria
1 kpl
sipulia
1 kpl
valkosipulinkynttä
4 dl
risottoriisiä
1 rkl
rypsiöljyä
10 dl
tomaattimehua
1 rkl
lihafondia
5 dl
vettä
200 g
kasvissekoitusta (pakaste) (paprikasalsa)
75 g
parmesaanijuustoa (raastettuna)
Jauheliharisotto – ohje:
- Kuumenna öljy ja paista jauheliha. Mausta kypsä liha.
- Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipulit ja riisit öljyssä pinnoitetun kattilan pohjalla.
- Lisää puolet mehusta ja fondi, sekoittele ja anna nesteen imeytyä. Lisää loput mehusta ja anna nesteen imeytyä.
- Kaada joukkoon jauheliha ja paprikasalsa. Lisää vettä vähitellen ja keitä sekoitellen, kunnes riisi on kypsää. Sekoita valmiiseen jauheliharisottoon parmesaaniraaste.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat

