Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Jauheliharisotto

30 min
13.10.2009
Reseptin ainekset
5 annosta
Jauheliharisotto
1 rkl
rypsiöljyä
400 g
naudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
1 tl
suolaa
1 tl
paprikajauhetta
1/2 tl
mustapippuria
1 kpl
sipulia
1 kpl
valkosipulinkynttä
4 dl
risottoriisiä
1 rkl
rypsiöljyä
10 dl
tomaattimehua
1 rkl
lihafondia
5 dl
vettä
200 g
kasvissekoitusta (pakaste) (paprikasalsa)
75 g
parmesaanijuustoa (raastettuna)

Jauheliharisotto – ohje:

  1. Kuumenna öljy ja paista jauheliha. Mausta kypsä liha.
  2. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipulit ja riisit öljyssä pinnoitetun kattilan pohjalla.
  3. Lisää puolet mehusta ja fondi, sekoittele ja anna nesteen imeytyä. Lisää loput mehusta ja anna nesteen imeytyä.
  4. Kaada joukkoon jauheliha ja paprikasalsa. Lisää vettä vähitellen ja keitä sekoitellen, kunnes riisi on kypsää. Sekoita valmiiseen jauheliharisottoon parmesaaniraaste.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt