Maku

Jauheliharisotto

30 min
3.9
4

Jauheliharisotto

GL
MU
4
3.9
Teksti Elisa Johansson
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (5 annosta)

  • 1 rklrypsiöljyä
  • 400 gnaudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlpaprikajauhetta
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1 kplsipulia
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 4 dlrisottoriisiä
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 10 dltomaattimehua
  • 1 rkllihafondia
  • 5 dlvettä
  • 200 gkasvissekoitusta (pakaste) (paprikasalsa)
  • 75 gparmesaanijuustoa (raastettuna)

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Kuumenna öljy ja paista jauheliha. Mausta kypsä liha.

Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipulit ja riisit öljyssä pinnoitetun kattilan pohjalla.

Lisää puolet mehusta ja fondi, sekoittele ja anna nesteen imeytyä. Lisää loput mehusta ja anna nesteen imeytyä.

Kaada joukkoon jauheliha ja paprikasalsa. Lisää vettä vähitellen ja keitä sekoitellen, kunnes riisi on kypsää. Sekoita valmiiseen jauheliharisottoon parmesaaniraaste.

MITÄ PIDIT?
3.9
Katso myös nämä