Jauhelihakastike tomaattimurskalla
30 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
15 minJauhelihakastike tomaattimurskalla on herkullinen arjen suosikkiruoka. Tarjoa jauhelihakastike pastan tai keitettyjen perunoiden kanssa.
LA
MA
MU
4.1
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 11.4.2012

Jauhelihakastike tomaattimurskalla
Ainekset (4 annosta)
- 1 kplsipulia
- 400 gnaudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
- 2 rklvehnäjauhoja
- 500 gtomaattimurskaa
- 2 dlvettä
- 2 rklsoijakastiketta
- 1 rkltomaattipyreetä
- 2 tloreganoa
- 1 tlbasilikaa
- 1/2 tlmustapippuria
- 1/2 tlsokeria
Kuori ja hienonna sipuli. Paahda jauheliha paistokasarissa ilman rasvaa. Lisää joukkoon sipuli ja anna kuullottua.
Ripottele päälle vehnäjauhot ja sekoita ne lihojen joukkoon. Lisää tomaattimurska, huuhdo tölkki vedellä ja kaada paistokasariin. Sekoita tasaiseksi.
Mittaa joukkoon mausteet. Kuumenna jauhelihakastike kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia.
Tarjoa jauhelihakastike keitetyn täysjyvä-kuviopastan kanssa.
MITÄ PIDIT?
4.11