


Jauhelihakastike tomaattimurskalla
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Jauhelihakastike tomaattimurskalla on herkullinen arjen suosikkiruoka. Tarjoa jauhelihakastike pastan tai keitettyjen perunoiden kanssa.
Reseptin ainekset
4 annosta
Tomaattimurska-jauhelihakastike
1
sipuli
400 g
naudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
2 rkl
vehnäjauhoja
500 g
tomaattimurskaa
2 dl
vettä
2 rkl
soijakastiketta
1 rkl
tomaattipyreetä
2 tl
oreganoa
1 tl
basilikaa
1/2 tl
mustapippuria
1/2 tl
sokeria
Tomaattimurska-jauhelihakastike – ohje:
- Kuori ja hienonna sipuli. Paahda jauheliha paistokasarissa ilman rasvaa. Lisää joukkoon sipuli ja anna kuullottua.
- Ripottele päälle vehnäjauhot ja sekoita ne lihojen joukkoon. Lisää tomaattimurska, huuhdo tölkki vedellä ja kaada paistokasariin. Sekoita tasaiseksi.
- Mittaa joukkoon mausteet. Kuumenna jauhelihakastike kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia.
- Tarjoa jauhelihakastike keitetyn täysjyvä-kuviopastan kanssa.
Vinkki!
Katso myös ruskean jauhelihakastikkeen ohje, jolla valmistat koko perheelle maistuvan perinteisen kastikkeen.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
