Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Jauhelihakastike tomaattimurskalla

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min

Jauhelihakastike tomaattimurskalla on herkullinen arjen suosikkiruoka. Tarjoa jauhelihakastike pastan tai keitettyjen perunoiden kanssa.

11.4.2012
Reseptin ainekset
4 annosta
Tomaattimurska-jauhelihakastike
1
sipuli
400 g
naudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
2 rkl
vehnäjauhoja
500 g
tomaattimurskaa
2 dl
vettä
2 rkl
soijakastiketta
1 rkl
tomaattipyreetä
2 tl
oreganoa
1 tl
basilikaa
1/2 tl
mustapippuria
1/2 tl
sokeria

Tomaattimurska-jauhelihakastike – ohje:

  1. Kuori ja hienonna sipuli. Paahda jauheliha paistokasarissa ilman rasvaa. Lisää joukkoon sipuli ja anna kuullottua.
  2. Ripottele päälle vehnäjauhot ja sekoita ne lihojen joukkoon. Lisää tomaattimurska, huuhdo tölkki vedellä ja kaada paistokasariin. Sekoita tasaiseksi.
  3. Mittaa joukkoon mausteet. Kuumenna jauhelihakastike kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia.
  4. Tarjoa jauhelihakastike keitetyn täysjyvä-kuviopastan kanssa.

Vinkki!

Katso myös ruskean jauhelihakastikkeen ohje, jolla valmistat koko perheelle maistuvan perinteisen kastikkeen.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt