Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Enchiladas – meksikolaiset uunitortillat täytetään jauhelihalla ja pavuilla

45 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 25 min

Enchiladat ovat meksikolaisia uunitortilloja, jotka täytetään tomaattisella jauheliha-paputäytteellä. Juustoraasteella kuorrutetut enchiladat paistuvat uunissa meheviksi.

16.12.2014
Reseptin ainekset
4 annosta
8
vehnätortillaa
Täyte
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1/2
tuore chili
1
paprika
2 rkl
rypsiöljyä
400 g
sika-nautajauhelihaa
400 g
ruskeita papuja
500 g
tomaattimurskaa
1 rkl
sokeria
1 tl
basilikaa
3/4 tl
suolaa
1/2 tl
cayennepippuria
100 g
juustoa (raastettuna)
Lisäksi
200 g
ranskankermaa

Enchiladas – ohje:

  1. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Silppua chili. Halkaise, huuhtele ja kuutioi paprika.
  2. Kuullota sipulia, chiliä ja paprikaa, kunnes ne pehmenevät. Lisää jauheliha ja ruskista se kauniin väriseksi.
  3. Huuhtele pavut ja lisää ne jauhelihan sekaan. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Hauduta kannen alla keskilämmöllä 15 minuuttia. Tarkista maku.
  4. Annostele kullekin vehnätortillalle jauhelihakastiketta. Kääri tortillat rullalle. Nosta ne voideltuun uunivuokaan. Ripottele päälle juustoraastetta.
  5. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla kunnes juusto sulaa ja tortillat saavat kauniin värin, 10–15 minuuttia. Tarjoa enchiladat salaatin ja ranskankerman kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt