


Janssoninpannari – tuhti tuplaherkku, jossa yhdistyvät janssoninkiusauksen ja pannukakun parhaat puolet
55 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 40 min
Janssoninpannari yhdistää kaksi ikisuosikkia, janssoninkiusauksen ja pannukakun, yhdelle pellille uudeksi arkiherkuksi. Raikas fenkolisalaatti on täydellinen lisuke suolaiselle pannarille.
Reseptin ainekset
12 palaa
Janssoninpannari
4
munaa
8 dl
maitoa
2 dl
kermaa
½ tl
suolaa
3½ dl
vehnäjauhoja
1 pss (500 g)
peruna-sipulisekoitusta ( pakaste)
1 rs
anjovisfileitä
anjovispurkin liemi
½ dl
tilliä hienonnettuna
Janssoninpannari – ohje:
- Sekoita kulhossa munat, maito, kerma, suola ja jauhot tasaiseksi taikinaksi.
- Levitä peruna-sipulisekoitus leivinpaperin päälle uunipellille. Lado anjovisfileet peruna-sipuliseoksen päälle.
- Sekoita anjovisliemi ja tilli pannukakkutaikinaan. Kaada taikina pellille.
- Kypsennä pannukakkua 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
Vinkki!
Ota talteen myös perinteisen janssoninkiusauksen ohje.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat