Kotivinkki

Janssoninpannari – tuhti tuplaherkku, jossa yhdistyvät janssoninkiusauksen ja pannukakun parhaat puolet

55 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
40 min
Janssoninpannari yhdistää kaksi ikisuosikkia, janssoninkiusauksen ja pannukakun, yhdelle pellille uudeksi arkiherkuksi. Raikas fenkolisalaatti on täydellinen lisuke suolaiselle pannarille.
3.5
0


Ainekset (12 palaa)

Janssoninpannari

  • 4munaa
  • 8 dlmaitoa
  • 2 dlkermaa
  • ½ tlsuolaa
  • 3½ dlvehnäjauhoja
  • 1 pss (500 g)peruna-sipulisekoitusta ( pakaste)
  • 1 rsanjovisfileitä
  • anjovispurkin liemi
  • ½ dltilliä hienonnettuna
Tulosta

Janssoninpannari valmistetaan näin:

  1. Sekoita kulhossa munat, maito, kerma, suola ja jauhot tasaiseksi taikinaksi.
  2. Levitä peruna-sipulisekoitus leivinpaperin päälle uunipellille. Lado anjovisfileet peruna-sipuliseoksen päälle.
  3. Sekoita anjovisliemi ja tilli pannukakkutaikinaan. Kaada taikina pellille.
  4. Kypsennä pannukakkua 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
MITÄ PIDIT?
3.5
Kommentoi »