Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Janne Katajan jauhelihapihvit kypsyvät rennosti grillissä – nappaa suosikkinäyttelijän maukas ohje!

45 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 20 min

Janne Katajan maukkaat jauhelihapihvit syntyvät paistijauhelihasta ja saavat makua maustepippurista ja suositusta ranskalaisesta sipulikeitosta. ”Paistijauhelihasta kannattaa valita rasvaisin versio – se toimii grillissä parhaiten.”

Reseptin ainekset
6–8 annosta
1 kg
naudan paistijauhelihaa
1,5 pss (à 52 g)
ranskalaisen sipulikeiton aineksia ((esim. Knorr))
1
muna
1 pss (35 g)
jauhelihamaustetta ((suolaton, esim. Meira))
1 tl
mustapippuria (jauhettuna)
½ tl
maustepippuria (jauhettuna)
¼ tl
valkopippuria (jauhettuna)
Tarjoiluun
4
maissintähkää (esikypsennettyä)
4 rkl
sweet chili -kastiketta
1 kg
uusia perunoita
75 g
voita
1 rku
ruohosipulia hienonnettuna

Janne Katajan jauhelihapihvit – ohje:

  1. Sekoita pihvien ainekset kulhossa tasaiseksi massaksi ja anna sen levätä huoneenlämmössä vähintään puoli tuntia.
  2. Keitä perunat kypsiksi.
  3. Sulata voi ja lisää voisulan joukkoon hienonnettu ruohosipuli. Puolita maissintähkät ja sivele niihin sweet chili -kastiketta.
  4. Muotoile massasta halutusta paksuudesta riippuen noin 8–10 pihviä. Paista pihvejä grillissä folion tai sileän parilan päällä molemmilta puolilta noin 5 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. Grillaa samalla maissintähkiä välillä käännellen noin 10 minuuttia.
  5. Tarjoile jauhelihapihvit uusien perunoiden, grillatun maissin ja ruohosipulivoisulan kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt