Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Itämainen kaalisalaatti

1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min

Itämainen kaalisalaatti valmistetaan Kaakkois-Aasian tyyliin. Itämaisen kaalisalaatin maun salaisuus on thaimaalainen kalakastike.

Teksti Eeva Kolu
7.10.2014
Reseptin ainekset
6 annosta
500 g
keräkaalia
2 kpl
porkkanaa
100 g
vihreitä papuja
8 kpl
kirsikkatomaatteja
Kastike
1 kpl
tuoretta chiliä
2 kpl
valkosipulinkynttä
1/2 dl
limettimehua
2 tl
kalakastiketta (thaimaalaista)
2 rkl
riisiviinietikkaa (tai valkoviinietikkaa)
1 rkl
ruokosokeria
Viimeistely
1 1/2 dl
suolapähkinöitä
1/2 dl
tuoretta korianteria

Itämainen kaalisalaatti valmistuu näin:

Leikkaa kaali ja porkkanat ohuiksi suikaleiksi. Poista pavuista kannat, puolita pavut ja keitä kiehuvassa vedessä muutama minuutti.

Pilko kirsikkatomaatit muutamaan osaan.

Silppua chili ja valkosipuli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään isossa kulhossa. Kauho kastikkeen joukkoon kasvikset. Anna tekeytyä huoneenlämmössä tunti tai jääkaapissa vaikka yön yli.

Ripottele itämaisen kaalisalaatin päälle suolapähkinät ja silputtu korianteri juuri ennen tarjoilua.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt