Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Siskomakkararagu – italialaisklassikon uudessa versiossa jauheliha korvataan siskonmakkaroilla

35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min

Siskonmakkararagu on uusi haastaja perinteiselle italialaiselle klassikkokastikkeelle. Jätä siis vaihteeksi jauheliha väliin ja tee tomaattinen pastakastike siskonmakkaroista. Saatat yllättyä!

1.2.2018
Reseptin ainekset
4 annosta
1
sipuli
3
valkosipulinkynttä
75 g
selleriä
1
porkkana
2 rkl
oliiviöljyä
500 g
siskonmakkaroita
2 rkl
tomaattipyreetä
400 g
säilyketomaatteja
2½ dl
vettä
1
lihaliemikuutio
1
laakerinlehti
1 tl
oreganoa
½ tl
mustapippuria
¼ tl
sokeria
½ tl
suolaa
2 rkl
silputtua lehtipersiljaa ja/tai basilikaa

Siskonmakkararagu valmistuu näin:

  1. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja kuutioi selleri ja porkkana.
  2. Kuumenna öljy paistokasarissa Puserra joukkoon siskonmakkarat kuoristaan ja painele makkaramassa haarukalla murumaiseksi.
  3. Lisää sipulit ja juurekset. Kuumenna sekoitellen pari minuuttia.
  4. Lisää tomaattipyree ja säilyketomaatit liemineen. Lisää puoli purkillista vettä. Murenna sekaan liemikuutio.
  5. Lisää laakerinlehti ja muut mausteet. Anna kastikkeen hautua parikymmentä minuuttia.
  6. Silppua valmiin kastikkeen pinnalle lehtipersiljaa ja/tai basilikaa.
  7. Tarjoa siskonmakkararagu pastan ja parmesaaniraasteen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt