


Siskomakkararagu – italialaisklassikon uudessa versiossa jauheliha korvataan siskonmakkaroilla
35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min
Siskonmakkararagu on uusi haastaja perinteiselle italialaiselle klassikkokastikkeelle. Jätä siis vaihteeksi jauheliha väliin ja tee tomaattinen pastakastike siskonmakkaroista. Saatat yllättyä!
Reseptin ainekset
4 annosta
1
sipuli
3
valkosipulinkynttä
75 g
selleriä
1
porkkana
2 rkl
oliiviöljyä
500 g
siskonmakkaroita
2 rkl
tomaattipyreetä
400 g
säilyketomaatteja
2½ dl
vettä
1
lihaliemikuutio
1
laakerinlehti
1 tl
oreganoa
½ tl
mustapippuria
¼ tl
sokeria
½ tl
suolaa
2 rkl
silputtua lehtipersiljaa ja/tai basilikaa
Siskonmakkararagu valmistuu näin:
- Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja kuutioi selleri ja porkkana.
- Kuumenna öljy paistokasarissa Puserra joukkoon siskonmakkarat kuoristaan ja painele makkaramassa haarukalla murumaiseksi.
- Lisää sipulit ja juurekset. Kuumenna sekoitellen pari minuuttia.
- Lisää tomaattipyree ja säilyketomaatit liemineen. Lisää puoli purkillista vettä. Murenna sekaan liemikuutio.
- Lisää laakerinlehti ja muut mausteet. Anna kastikkeen hautua parikymmentä minuuttia.
- Silppua valmiin kastikkeen pinnalle lehtipersiljaa ja/tai basilikaa.
- Tarjoa siskonmakkararagu pastan ja parmesaaniraasteen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat