Maku

Siskomakkararagu – italialaisklassikon uudessa versiossa jauheliha korvataan siskonmakkaroilla

35 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
Siskonmakkararagu on uusi haastaja perinteiselle italialaiselle klassikkokastikkeelle. Jätä siis vaihteeksi jauheliha väliin ja tee tomaattinen pastakastike siskonmakkaroista. Saatat yllättyä!
GL
MA
MU
0
0


Ainekset (4 annosta)

  • 1sipuli
  • 3valkosipulinkynttä
  • 75 gselleriä
  • 1porkkana
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 500 gsiskonmakkaroita
  • 2 rkltomaattipyreetä
  • 400 gsäilyketomaatteja
  • 2½ dl vettä
  • 1lihaliemikuutio
  • 1laakerinlehti
  • 1 tloreganoa
  • ½ tl mustapippuria
  • ¼ tl sokeria
  • ½ tl suolaa
  • 2 rklsilputtua lehtipersiljaa ja/tai basilikaa
Tulosta

Siskonmakkararagu valmistuu näin:

  1. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja kuutioi selleri ja porkkana.
  2. Kuumenna öljy paistokasarissa Puserra joukkoon siskonmakkarat kuoristaan ja painele makkaramassa haarukalla murumaiseksi.
  3. Lisää sipulit ja juurekset. Kuumenna sekoitellen pari minuuttia.
  4. Lisää tomaattipyree ja säilyketomaatit liemineen. Lisää puoli purkillista vettä. Murenna sekaan liemikuutio.
  5. Lisää laakerinlehti ja muut mausteet. Anna kastikkeen hautua parikymmentä minuuttia.
  6. Silppua valmiin kastikkeen pinnalle lehtipersiljaa ja/tai basilikaa.
  7. Tarjoa siskonmakkararagu pastan ja parmesaaniraasteen kanssa.
MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »