Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Italialaiset alkupalaleivät (Crostini)

15 min
27.10.2010
Reseptin ainekset
12 kpl
1 kpl
patonkia (viipaloituna)
1 rkl
oliiviöljyä
6 kpl
kirsikkatomaattia
75 g
mozzarellajuustoa
1 rkl
tuoretta basilikaa
50 g
parmankinkkua
100 g
hunajamelonia

Paahda patonkiviipaleet paistinpannulla oliiviöljyssä molemmin puolin ruskeiksi ja rapeiksi. Rakenna 6 tomaatti-mozzarella-basilika­patonkia ja 6 kinkku-melonipatonkia. Tarjoa italialiset alkuleivät eli crostidit kuivan kuohuviinin kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt