Maku

Italialaiset alkupalaleivät (Crostini)

15 min
4
1


 

Tulosta
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Timo Villanen

Ainekset (12 kpl)

  • 1 kplpatonkia (viipaloituna)
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 6 kplkirsikkatomaattia
  • 75 gmozzarellajuustoa
  • 1 rkltuoretta basilikaa
  • 50 gparmankinkkua
  • 100 ghunajamelonia

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Paahda patonkiviipaleet paistinpannulla oliiviöljyssä molemmin puolin ruskeiksi ja rapeiksi. Rakenna 6 tomaatti-mozzarella-basilika­patonkia ja 6 kinkku-melonipatonkia. Tarjoa italialiset alkuleivät eli crostidit kuivan kuohuviinin kanssa.

MITÄ PIDIT?
4