Maku

Irlantilainen lammas-perunapannari

55 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
35 min
5
0
Julkaistu: 7.7.2007


Ainekset (8 annosta)

  • 2 kplmunaa
  • 5 dlkevytmaitoa
  • 2 1/2 dlvehnäjauhoja
  • 1/2 dlvoita
  • 400 gperuna-sipulisekoitusta (pakaste)
  • 1 tlsuolaa

Täyte

  • 1 rklvoita
  • 400 glampaan jauhelihaa
  • 2 kplporkkanaa (raastettuna)
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 2 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  • 1 dltuoretta timjamia (hienonnettuna)

Lisäksi

  • 120 granskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  • 1 tlminttuhyytelöä
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
Tulosta

Riko munat kulhoon. Vatkaa joukkoon maito ja vehnäjauhot. Lisää taikinaan rasva, peruna-sipuliseos ja suola. Anna taikinan turvota täytteen valmistamisen ajan.

Ruskista jauheliha voissa. Lisää joukkoon porkkanaraaste sekä mausteet ja kääntele hetki.

Levitä taikina voidellulle leivinpaperille uunipannulle ja ripottele päälle täyte. Paista pannaria 225 asteessa noin 35 minuuttia.

Tarjoa irlantilaiset lammas-perunapannaripalat minttuhyytelöllä maustetun ranskankerman kera.

•Raastamisvaivan välttämiseksi voit korvata porkkanaraasteen pussillisella (200 g) sulatettuja babyporkkanoita.

MITÄ PIDIT?
5
Kommentoi »