5(2)
Irlantilainen lammas-perunapannari
55 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 35 min
7.7.2007
 |
Maku
Reseptin ainekset
8 annosta
2 kplmunaa
5 dlkevytmaitoa
2 1/2 dlvehnäjauhoja
1/2 dlvoita
400 gperuna-sipulisekoitusta (pakaste)
1 tlsuolaa
Täyte
1 rklvoita
400 glampaan jauhelihaa
2 kplporkkanaa (raastettuna)
1 tlsuolaa
1/2 tlmustapippuria
2 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)
1 dltuoretta timjamia (hienonnettuna)
Lisäksi
120 granskankermaa (rasvaa 15-18 %)
1 tlminttuhyytelöä
1/4 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria

Riko munat kulhoon. Vatkaa joukkoon maito ja vehnäjauhot. Lisää taikinaan rasva, peruna-sipuliseos ja suola. Anna taikinan turvota täytteen valmistamisen ajan.

Ruskista jauheliha voissa. Lisää joukkoon porkkanaraaste sekä mausteet ja kääntele hetki.

Levitä taikina voidellulle leivinpaperille uunipannulle ja ripottele päälle täyte. Paista pannaria 225 asteessa noin 35 minuuttia.

Tarjoa irlantilaiset lammas-perunapannaripalat minttuhyytelöllä maustetun ranskankerman kera.

•Raastamisvaivan välttämiseksi voit korvata porkkanaraasteen pussillisella (200 g) sulatettuja babyporkkanoita.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.