


Irlantilainen lammas-perunapannari
55 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 35 min
Reseptin ainekset
8 annosta
2 kpl
munaa
5 dl
kevytmaitoa
2 1/2 dl
vehnäjauhoja
1/2 dl
voita
400 g
peruna-sipulisekoitusta (pakaste)
1 tl
suolaa
Täyte
1 rkl
voita
400 g
lampaan jauhelihaa
2 kpl
porkkanaa (raastettuna)
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
2 kpl
valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
1 dl
tuoretta timjamia (hienonnettuna)
Lisäksi
120 g
ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
1 tl
minttuhyytelöä
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Riko munat kulhoon. Vatkaa joukkoon maito ja vehnäjauhot. Lisää taikinaan rasva, peruna-sipuliseos ja suola. Anna taikinan turvota täytteen valmistamisen ajan.
Ruskista jauheliha voissa. Lisää joukkoon porkkanaraaste sekä mausteet ja kääntele hetki.
Levitä taikina voidellulle leivinpaperille uunipannulle ja ripottele päälle täyte. Paista pannaria 225 asteessa noin 35 minuuttia.
Tarjoa irlantilaiset lammas-perunapannaripalat minttuhyytelöllä maustetun ranskankerman kera.
•Raastamisvaivan välttämiseksi voit korvata porkkanaraasteen pussillisella (200 g) sulatettuja babyporkkanoita.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat