Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Intialainen linssicurry

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
15.4.2008
Reseptin ainekset
4 annosta
2 kpl
sipulia
3 kpl
porkkanaa
1 kpl
kukkakaalia
1 kpl
tuoretta chiliä
1 rkl
rypsiöljyä
2 tl
inkivääritahnaa
1 tl
kurkumaa
1 tl
juustokuminaa
1 tl
mausteseosta (garam masala)
1/2 tl
suolaa
2 1/2 dl
linssejä (punainen)
7 dl
vettä
2 dl
tuoretta korianteria
Tarjoiluun
2 dl
maustamatonta jogurttia (rasvaa 2,5 %)

Kuori sipulit ja porkkanat. Hienonna sipulit ja leikkaa porkkanat pieniksi kuutioiksi. Paloittele kukkakaali kukintojen kokoisiksi paloiksi. Poista chilistä siemenet ja hienonna palko.

Kuumenna öljy paistokasarissa, lisää mausteet ja anna niiden kiehua hetki.

Huuhtele linssit ja lisää kasariin yhdessä veden kanssa. Odota, että vesi kiehuu ja lisää kasvikset. Anna kiehua 10–15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmenneet ja neste on haihtunut.

Silppua korianteri ja ripottele linssicurryn pinnalle. Tarjoa intialainen linssicurry jogurtin kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt