Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Intialainen kanakorma (Mughlai chicken Korma)

1 h 40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 20 min

Intialainen kanakorma on mehevä ja mausteinen kanaruoka. Broilerin rintaleikkeet maustuvat jogurttisessa marinadissa ja saavat päälleen lämmittävän mausteisen korma-kastikkeen. Tätä kannattaa kokeilla!

29.6.2005
Reseptin ainekset
4 annosta
Marinadi
1 dl
maustamatonta jogurttia (rasvaa 2,5 %)
1/2 dl
tomaattipyreetä
2 tl
chilijauhetta
2 tl
juustokuminaa (jauhettuna)
2 tl
korianterinsiemieniä (jauhettuna)
1 tl
suolaa
1 dl
sitruunamehua
1 rkl
rypsiöljyä
600 g
broilerin rintaleikkeitä
Kormakastike
15 g
tuoretta inkivääriä
2 kpl
valkosipulinkynttä
4 dl
kookosmaitoa
1/2 dl
tomaattipyreetä
1 tl
korianterinsiemieniä (jauhettuna)
1 tl
chilijauhetta
1/2 tl
suolaa
3 rkl
rypsiöljyä
2 tl
kardemummaa
2 rkl
rusinoita
1 dl
mantelilastuja

Valmista marinadi. Mittaa kulhoon jogurtti, tomaattipyree, chilijauhe, juustokumina, korianteri, suola, sitruunamehu ja öljy. Sekoita hyvin.

Paloittele broileri sopiviksi suupaloiksi, pyörittele palat jogurttikastikkeessa ja anna marinoitua ainakin tunnin ajan.

Valmista kormakastike. Kuori ja raasta inkivääri hienoksi. Kuori ja pilko valkosipuli. Yhdistä kookosmaito, tomaattipyree, korianterijauhe, chilijauhe, valkosipuli, inkivääri ja suola.

Kuumenna öljy pannulla ja kuullota siinä hetki kardemummajauhetta, kaada sitten sekaan kookosmaitoseos. Sekoita ja lisää vielä rusinat sekä mantelilastut.

Levitä marinoidut broilerin palat laakeaan, voideltuun uunivuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes pinta saa tummia täpliä.

Kaada kastike broilerinpalojen päälle ja tarjoa basmatiriisin kanssa.

Pääset tiskaamisessa vähemmällä vuoraamalla uunivuoan foliolla!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt