Teksti
Kuvat
Julkaistu: 5.10.2008

Insinöörin tomaattinen suppilovahverokastike
Reseptin ainekset (6 annosta)
- 600 gtuorepastaa
Kastike
- 5 dlsuppilovahveroita
- 800 gtomaattimurskaa
- 1 kplkasvisliemikuutiota
- 1/2 rklhunajaa
- 1 rklyrttimaustesekoitusta (suolaton)
- 1/2 dltuoretta basilikaa
- 1/2 tlpippurisekoitusta
- 1 tlpaprikajauhetta
- 1 dlsuolapähkinöitä
Paista suppilovahveroita paistokasarissa, kunnes enin neste on haihtunut.
Mittaa loput kastikeainekset kasariin pähkinöitä lukuunottamatta.
Lisää tarvittaessa vettä. Hauduta 10 minuuttia.
Lisää lopuksi pähkinät ja anna kastikkeen hautua vielä 10 minuuttia. Näin pähkinät pysyvät mukavan kiinteinä.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa höyryävänä tomaattisen suppilovahverokastikkeen kanssa.
•Mitä kauemmin sienikastiketta hauduttaa, sen parempaa siitä tulee.