Maku

Insinöörin tomaattinen suppilovahverokastike

30 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
20 min
KA
LA
MA
3.6
0
Julkaistu: 5.10.2008


Reseptin ainekset (6 annosta)

  • 600 gtuorepastaa

Kastike

  • 5 dlsuppilovahveroita
  • 800 gtomaattimurskaa
  • 1 kplkasvisliemikuutiota
  • 1/2 rklhunajaa
  • 1 rklyrttimaustesekoitusta (suolaton)
  • 1/2 dltuoretta basilikaa
  • 1/2 tlpippurisekoitusta
  • 1 tlpaprikajauhetta
  • 1 dlsuolapähkinöitä
Tulosta

Paista suppilovahveroita paistokasarissa, kunnes enin neste on haihtunut.

Mittaa loput kastikeainekset kasariin pähkinöitä lukuunottamatta.

Lisää tarvittaessa vettä. Hauduta 10 minuuttia.

Lisää lopuksi pähkinät ja anna kastikkeen hautua vielä 10 minuuttia. Näin pähkinät pysyvät mukavan kiinteinä.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa höyryävänä tomaattisen suppilovahverokastikkeen kanssa.

•Mitä kauemmin sienikastiketta hauduttaa, sen parempaa siitä tulee.

Kommentoi »